Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cornel Şfaiţer, reprezentant al Ligii a II-a în Comitetul Executiv al FRF, a sosit la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie pentru a fi audiat în dosarul excluderii Universităţii Craiova.

Potrivit Prosport, tot luni vor mai fi audiaţi alţi doi membri ai Comitetului Executiv al FRF, Octavian Goga, reprezentantul Asociaţiilor Judeţene de Fotbal, şi Ştefan Stana, de asemenea reprezentant al cluburilor din Liga a II-a.

În dosarul excluderii Universităţii Craiova, DNA a pus sub învinuire Federaţia Română de Fotbal şi Liga Profesionistă de Fotbal. Mai sunt învinuiţi preşedinţii acestor foruri, Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir, şi alţi 10 membri ai Comitetului Executiv al FRF.

Aceştia sunt învinuiţi de abuz în serviciu şi de sustragere de bunuri de sub sechestru şi riscă o pedeapsă cuprinsă între şase luni şi 15 ani de închisoare.

Potrivit documentului de începere a urmăririi penale, acţiunea procurorilor DNA în acest caz a fost pornită pe baza plângerii penale depuse de gruparea Universitatea Craiova, la 16 septembrie 2011. Clubul oltean a cerut începerea urmăririi penale faţă de cei zece membri ai Comitetului Executiv al FRF care au votat excluderea Universităţii Craiova din FRF, pe care i-a acuzat de abuz în serviciu contra intereselor persoanelor.
Integral pe ProSportComentarii

!! 15 ANI DE PUSCARIE PENTRU CANCERU SANDU SI MILITIANU DRAGOMIR..LA PUSCARIEEE CU EI SI CONFISCAREA AVERILORRR...PLATA FACUTA PREJUDICIULUI CRAIOVEI DIN BANII LORR!!

7 noiembrie 2011 15:59

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.