Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Şi a zis Traian: “Să facem bloggeri după chipul şi asemănarea noastră, ca să mintă şi să se târască pe pământul românesc şi tot Pământul!”. Şi a făcut Traian bloggeri, după chipul său, şi le-a dat drumul în Republica Moldova.

Iar bloggerii lui s-au răspândit ca iarba rea şi pe forumuri, şi în publicaţiile online, ca să facă Basarabia pupinbăsistă. Pentru că, cine nu îl cinsteşte pe băseEL, e kagebist, bolşevic, vândut Moscovei şi agent FSB.

Suspendatul Traian Băsescu beneficiază, încă – din plin şi ilegal -, de avantajele oferite de slugi din serviciile secrete. Mai ales, la butoane. De “băseştii” lui (ca să-l parafrazez pe alt rezultat al scremerilor unor personaje pătate maro din serviciile secrete “ungurene”) ar trebui să se teamă toţi românii din Republica Moldova care mai simt româneşte.

În ultima perioadă, pe forumurile şi blogurile din Republica Moldova, a fost exacerbată o serie de minciuni la adresa noii majorităţi parlamentare de la Bucureşti, cea care a decis formarea unui nou Guvern legitim în România, alta decât sclavii lui Băsescu. Suspendatul de la Bucureşti, prin slugile sale pupinbăsiste a invadat forumurile celor mai citite publicaţii online din stânga Prutului, înjurând ca la uşa cortului pe toţi cei care îl contestă. Nesimţirea Suspendatului a culminat cu convocarea, la Bucureşti, la sediul de campanie, a slugilor bloggero-forumiste, din Basarabia (Republica Moldova), cu o zi înainte de vizita la Chişinău a premeriului Victor Ponta. Misiunea: atac pe toate fronturile şi acţiuni de protest organizate la sediul guvernului de la Chişinău.

Mişcare greşită!

Simbriaşii Suspendatului nu au reuşit să scoată mai mult de 15 ameţiţi în stradă, să protesteze la Chişinău, cu tot cu angajaţii ICR, cei care au dat 3 milioane de Euro din banii noştri (contribuabili din România), pentru renovarea clădirii care a fost sediul putereii Ţariste (Ruse) de subjugare a românilor din stânga Prutului!!! Poate ar fi bine să reţinem şi că unul dintre bursierii de la ICR (Institutul Cultural Român) Chişinău a votat împotriva studierii Istoriei Românilor.
Integral pe Ziua Veche