Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un vasluian a ales să-şi vândă un organ pentru a scăpa de datoriile moştenite de la părinţi. Tânărul a postat un anunţ pe o pagină de web în care precizează că este dispus să renunţe la un rinichi.

Zeci de anunţuri prin care diferite persoane îşi vând un rinchi sau o bucată din ficat au invadat paginile de internet. Reporterii „Adevărul" au contactat la întâmplare o persoană care a ales să renunţe la un organ contra cost şi a cărui anunţ preciza: „Donez rinichi perfect sănătos. Nu beau. Nu fumez".

„Eu aş vrea vreo 11.000 de euro", a menţionat apoi tânărul care s-a recomandat Cătălin. După negocieri, a acceptat să îşi vândă organul cu 1.000 de euro mai puţin. „Eu sunt din Vaslui, dar nu vreau ca aici să se afle. Pot veni în Iaşi să facem analize. Eu am grupa de sânge A2", a spus bărbatul. Cu banii însă era extrerm de precaut. „Putem merge la notar să facem un act. Ştiu că e ilegal ceea ce fac, dar am nevoie de bani. O să deschidem un cont şi îmi puneţi banii acolo. Nu vreau eu să pun mâna pe bani", a precizat tânărul.

Integral pe Click!