Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Referendumul pentru demiterea preşedintelui va fi valabil dacă vor participa jumătate plus unu din alegători, după ce Crin Antonescu a promulgat legea care permite acest lucru. Preşedintele interimar, Crin Antonescu, a anunţat, ieri, că a decis să promulge legea de modificare a Legii referendumului, aşa cum a decis Parlamentul şi Curtea Constituţională, astfel că referendumul va fi validat prin prezentarea la urne a 50% plus 1 dintre persoanele cu drept de vot.

Preşedintele interimar are unele semne de întrebare faţă de decizia CCR. „Am rezerve faţă de faptul că impunerea pragului de prezenţă încalcă prevederile Comisiei de la Veneţia. Această comisie nu recomandă impunerea unui cvorum", a comentat Antonescu. „În faţa deciziei Parlamentului şi a Curţii Constituţionale, am convingerea că este mai puţin important punctul meu de vedere, astfel că am promulgat această lege şi cred că în felul acesta am închis unul dintre subiectele fierbinţi de dezbatere", a spus el.

Integral în Adevărul

Integral pe AdevărulComentarii

JOS CIUMA ROSIE jos usl-inosii=GROPARII TARII doi idioti manipulati de mafiotul voiculescu,vai de capul vostru dobitocilor,va veni timpul sa dati raspunsuri pt ce ati facut in tara,----pedeapsa un glonte intre ochi,ati facut GENOCID in tara ,ganditiva ce faceti dupa ce dispare mafiotul voiculescu totul are si un sfarsit ajunge animale cu fata umana cat va-ti batut joc de o tara

25 iulie 2012 22:14

ifrim mai marfa e ca base se bilbiie si ameninta se vede ca e din ce in ce mai disperat

17 iulie 2012 22:15

copy-lot tonta e marfa poza, cu cric in spatele lui tonta, si acesta cu mana intinsa...inaintea mea nu treci. Cred ca reflecta perfect realitatea.

17 iulie 2012 17:26

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.