Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

România riscă să intre în recesiune în 2012, crede directorul executiv al BCR, Dominic Bruynseels. Multe companii vor da faliment, şomajul va creşte, iar veniturile populaţiei vor scădea.

"Sunt indicatori care indică intrarea în recesiune a Europei. Dacă acest lucru se întâmplă şi România va intra în recesiune. Cred că va fi rău pentru România pentru clienţii noştri. Vor avea nişte condiţii de piaţă foarte dificile. Depinde foarte mult de situaţia Greciei. La cum stăm astăzi, lucrurile se schimbă de la o oră la alta. Cred că probabilitatea este foarte mare. Salariile vor fi afectate, numărul locurilor de muncă va fi afectat pentru că firmele vor trebui să restructureze din nou. Şomajul va creşte, iar încrederea va fi lovită. Acest lucru afectează vânzările cu amănuntul şi alte segmente", a declarat într-un interviu pentru The Money Channel Dominic Bruynseels.

Integral pe Money.roComentarii

prastie De ce TREBUIE SA DISPARA guvernu BASESCU-BOC cu toti ciracii lui definitiv? Intr-o familie de 10 persoane,in 2008 lucrau 6 (bunici=2-pensionari,parinti 2=lucratori,copii 2=membrii ai familiei),fiecare castigand lunar 1000 ron.Deci in casa aceea intrau lunar 6000 ron.Acesta fiind un caz mediu,nu lafaiala.Lunar cheltuiau astfel: 2000 ron pe mancare, 1000 ron intretinere, 2000 de ron diverse, 1000 ron economisire. Vine bocu din Rachitele,cu echipa lui din Cluj-Napoca si pune in aplicare planu de a omori natia romana.Trece la genocid:-taie 25% de la cei 4 care lucreaza-la 4000 ron ia cu japca 1000 ron, -la cele doua pensii fura 16%,adica -160+160=320 ron la pensionari -tot la pensionari le mai fura inca 5,5%(CAS-ul lui Duta)=50,5+50.5=101 ron Total furt din casa=1421 ron fara sa respire.Familia acum traieste mai bine dupa CRETINII astia,adica in loc de 6000 ron,au in 2009- 4479 ron. Pentru ca besescului,criminalu natiunii,i se pare ca lucra prea multi in familie,da afara doi membrii ,deci in 2010 venitu casei este de 2479(NU MAI ACOPERA MINCAREA SI INTRETINEREA) si nu mai inscrie in 2011 nici un membru ca tra sa iasa 7 ca sa angajeze unu. Desfiinteaza spitalul din localitate,mai inchide o fabrica si muta finantele si serviciile la judet.Acum vrea sa desfiinteze si judetu ca asa vrea muschiu lui.Cica la anu va fi si mai bine,ce ziceti? Dobitocii astia sunt prosti,hoti,criminali,sau toate la un loc?

7 noiembrie 2011 11:02

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.