Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Consiliul Judeţean Braşov a solicitat unei firme specializate o nouă evaluare a clădirii, unde până acum câţiva ani a funcţionat Spitalul de Dermato-Venerice.

Şefii CJ Braşov au decis că este necesară o nouă evaluare, în condiţiile în care preţurile de pe piaţa imobiliară au scăzut simţitor în ultimii ani, din cauza crizei, iar suma stabilită iniţial era, acum, cu mult peste nivelul pieţei. Astfel, conform raportului evaluatorului, clădirea şi terenul, este estimată acum la aproximativ 1,8 milioane de euro, de la 4,3 milioane de euro, cât era preţul de vânzare, în urmă cu cinci ani. Evaluatorul a subliniat faptul că imobilul se află într-o stare avansată de degradare, iar gradul de uzură al instalaţiilor este şi de 90%, scrie newsbv.ro.

La ultima licitaţia publică cu strigare, de la începutul acestui an, când deja preţul de strigare fusese scăzut la 3,5 milioane de euro, doar un singur cumpărător, din Israel, s-a arătat interesat de imobil, făcând o ofertă de două milioane de euro.

Integral in Adevarul.

Integral pe Adevărul