Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Miss Venezuela, Ivian Sarcos, în vârstă de 22 de ani, a cucerit duminică titlul Miss World în cadrul unui concurs organizat la Londra şi la care au participat peste o sută de concurente, marcând totodată cea de-a 60-a aniversare a competiţiei, transmite corespondentul AFP prezent la faţa locului.

Tânăra cu păr lung şaten şi ochi negri este licenţiată în resurse umane şi lucrează în cadrul unei societăţi din domeniul audiovizualului. Pe locul al doilea s-a clasat reprezentanta Filipinelor, iar poziţia a treia a podiumului a fost ocupată de Miss Puerto Rico.

În momentul anunţării rezultatului, Ivian Sarcos, favorită a caselor britanice de pariuri, şi-a ascuns faţa în mâini de emoţie.

Găzduită într-un centru de expoziţii din capitala Marii Britanii, ceremonia, punctată cu momente de acrobaţie şi recitaluri, era aşteptat să aibă o audienţă de peste un miliard de telespectatori din 150 de ţări, potrivit organizatorilor.

Pentru cea de-a 60-a aniversare, concursul Miss World a revenit la Londra, locul unde a fost lansat în 1951 sub numele de 'Concurs Bikini'.
Agerpres.ro

Integral pe AgerpresComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.