Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Europarlamentarul Adina Vălean este de părere că "preşedintele Băsescu este un om politic curajos şi, în orice caz, de o calitate mult superioară PDL".

Afirmaţia a fost făcută într-un interviu acordat revistei QMagazine, publicat marţi.

”Preşedintele Băsescu este un om politic curajos şi, în orice caz, de o calitate mult superioară PDL, aş spune chiar în antiteză cu cea a colaboratorilor lui din PDL. Prestaţia PDL a fost absolut lamentabilă şi jalnică. Din acest punct de vedere nu pot spune decât că preşedintele Băsescu a încercat să-şi pledeze cauza şi cred, că la nivelul argumentelor, cele pe care le avem noi vor fi mai puternice în faţa cetăţenilor”, este de părere Adina Vălean, soţia lui Crin Antonescu, actualul preşedinte interimar al României ca urmarea suspendării lui Traian Băsescu.

Despre Crin Antonescu afirmă că este "absolut convinsă că va fi un preşedinte al României foarte bun”.

Crin Antonescu a devenit, marţi, oficial preşedintele interimar al României după decizia de aseară a Curţii Constituţionale.

Integral pe Adevărul