Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Dumitru Dragomir susţine că cel puţin jumătate dintre cluburile prim-divizionare vor ridica astăzi, în cadrul Adunării Generale a LPF, problema demiterii şefului CCA. Soarta vâlceanului va fi decisă însă de către FRF.

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, consideră că zilele lui Ion Crăciunescu la şefia Comisiei Centrale a Arbitrilor sunt numărate.

„Nu e treaba mea, dar cred că sunt vreo nouă cluburi care au depus solicitări pentru schimbarea lui Crăciunescu. Opt-nouă, habar n-am.

N-am niciun punct de vedere, dar pe mine m-au ales cluburile şi trebuie să fiu de partea cluburilor. Vor ridica reprezentanţii cluburilor această problemă în cadrul Adunării Generale a Ligii din 10 iulie. Sunt mulţi care sunt indignaţi. Ei sunt Liga, eu sunt numai preşedintele Ligii. Vine şi Mircea Sandu la Adunarea Generală şi acolo vom vedea", a declarat Dragomir.

Porumboiu: „este un escroc internaţional"

„Corleone" a precizat că ceea ce îl pune pe gânduri este faptul că multe cluburi importante doresc schimbarea vâlceanului: „Acum nu pot eu să-l scot pe Crăciunescu vinovat sută la sută de arbitrajul prost din România, doar pentru că am avut diferend cu el... Pe mine mă pune pe gânduri că sunt multe cluburi din astea, care sunt din prima jumătate a clasamentului, care nu-l mai vor".
Integral pe Adevărul