Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Invitat în cadrul ediţiei de luni seară a emisiunii "Subiectiv" de la Antena 3, ministrul Afacerilor Externe Andrei Marga comentează articolele apărute în presa străină care fac referire la evenimentele politice din România.

Marga afirmă că articolele scrise la adresa ţării noastre, precum şi declaraţiile unor oficiali europeni rezultă din încercarea PDL de a plasa texte negative despre personalităţi şi situaţii din România pentru "a le arăta apoi cu degetul".

"Aş remarca un fenomen nou în România. Şi anume încercarea unui partid, PDL, de a plasa texte negative despre personalităţi şi situaţii din România în presa internaţională şi de arăta apoi cu degetul: uitaţi ce spune presa internaţională. Ori textul este făcut aici, e un text foarte " a declarat Marga la Antena 3.

Ministrul Afacerilor Externe dă asigurări că nu există nici un text care condamnă România şi nici o situaţie concretă care să îi fie reproşată României cu privire la suspendarea din funcţie a preşedintelui Traian Băsescu.

"Dacă am fi iniţiat noi această discuţie, noi ne-am fi pus în situaţia de a ne scuza. Ori noi nu avem pentru ce. Iuţeala schimbărilor a luat prin surprindere, în rest ordonanţele, chiar şi preşedintele suspendat a recunoscut că procedura este în regulă" a adăugat Marga.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.