Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că formaţiunile componente ale USL, împreună cu forţele civice, vor face o campanie normală şi hotărâtă în ceea ce priveşte referendumul de demitere a preşedintelui. De asemenea, Ponta a subliniat că nu va răspunde atacurilor lui Traian Băsescu şi Vasile Blaga.

„Vom face o campanie normală, hotărâtă, pentru referendumul din 29. Nu voi răspunde la atacurile la persoană ale domnului Băsescu, ale domnului Blaga şi ale celorlalţi şi o să mă ocup 98% din timpul meu până pe 29 iulie cu activitatea guvernamentală", a spus Ponta, citat de Mediafax.Integral pe AdevărulComentarii

Terezia La voi o campanie normala este ca sa furati voturi si sa mintiti si manipulati romanii.

25 iulie 2012 15:24

@ Democratia in Romania A MURIT !!! 9 iulie 2012 22:40 Postul de radio BBS nu există. Poate vrei să zici BBC! Apropo, CCR a decis abia acum că a venit momentul să apere democrația în România. Democrația parlamentară și statutul de republică parlamentară al României! Să trăiești bine, fără Traian Băsescu!

9 iulie 2012 22:56

Ion A. nu faceti nici o campanie, cretini uselisti! luati masuri guvernamentale pentru oameni, scoateti la lumina in viteza hotiile pedeliste, confiscati averile nemuncite, aratati abuzurile grosolane comise de basisti din care am pierdut noi, cetatenii! asta sa faceti, nu ne intereseaza cacatisurile avocatesti si scremetele occidentalilor care-si apara slugoii tradatori de tara de aici! FACETI CEVA, nu mai vorbiti!

9 iulie 2012 22:52

Democratia in Romania A MURIT !!! Nici Curtea Constitutionala nu mai apara democratia in Romania ! Intrebare: mai este cineva in tara asta care apara democratia? Va trebui sa apelam din nou la posturile de radio Vocea Americii, BBS si Europa Libera !

9 iulie 2012 22:40

Campanie normală, versus campanie murdară băsistă! Dacă boleșvicul vrea să fie gentilom cu un neom și un nemernic ca Băsescu, atunci lupta e pe jumătate pierdută. Dacă USL va fi atât de naivă că boborul nu-i mai vrea pe Băsescu și PD-Lepre, atunci există șanse ca lucrurile să se întoarcă în defavoarea lor. Dacă USL nu sunt în stare să dovedească națiunii dezastrul economic al României provocat de guvernarea PDL în perioada 2008 și până la căderea guvernului Ungureanu, perioadă de timp în care datoria națională a țării noastre s-a dublat crescând cu circa 60 miliarde euro, atunci USL sunt niște idioți. Cu un securist excesiv de șmecher uns cu toate alifiile otrăvite ca Băsescu, nu poți învinge într-o competiție politică numai dacă faci uz de aceleași arme murdare folosite de adversar, precum și publicarea tuturor datelor reale ale dezastrului provocat de guvernarea PD-Leprelor. Națiunea română trebuie să înțeleagă foarte clar că a fost mințită cu atâta nerușinare de către niște nemernici. Iar bolșevicul compromis de plagiat trebuie să demisioneze, altfel își va pierde orice credibilitate politică ce i-a mai rămas. Țara are nevoie de un premier demn și puternic, cu personalitate ca Tăriceanu de exemplu! Dar...???

9 iulie 2012 22:17

Un alegator Victoras, de ce nu lai avertizat pe "istoricul" tau asociat Antonescu ca cifra 29 era considerata cu ghinion la romani din pricina regulii lor la decimarea aplicata soldatilor proprii cand pierdeau lupta? Din aceasta pricina ei incetasera sa mai includa numarul 29 in numaratoare folsing 28 bisectus. Ori poate nu ai vrut sa-l jignesti in orgoliul sau de istoric?

9 iulie 2012 22:12

piratul are dreptate nenea, cititi si minunati va !!!! http://www.n24plus.ro/stiri-social-politic/opozitia-cu-jalba-n-protap-la-bruxelles-pentru-a-reclama-puterea-de-la-bucuresti.html

9 iulie 2012 22:01

dan copy/paste- n-ai dreptul sa vorbesti, ti-a crescut nasul pinochio...

9 iulie 2012 21:33

nenea Data publicării : 1 Februarie 2012 Opozitia, cu jalba-n protap la Bruxelles, pentru a reclama Puterea de la Bucuresti Cine mai crede asemenea papusi!.....Toti trei domne si in tandem fura cu para , cei ce acum ii suspecteaza pe alti au facut asemenea fapte cu mult inainte.Tinichele!....

9 iulie 2012 21:29

nea'nelu good boy!! ia-l si pe tata socru

9 iulie 2012 21:16

nelu Sau ce democrație e asta în care Parlamentul nu are voie să publice în monitorul oficial .DECI TU CA UN TONT VERITABIL POȚI REBOTEZA DICTATURA ÎN DEMOCRAȚIE .

9 iulie 2012 21:07

nelu Nu că la deal că la vale .Însă cum vei sta în fața celor de la Paris Berlin sau Brusell .îi vei minți cu seninătate .Vei avea discurs de responsabil sau tu vei crede că e responsabil și e suficient .Le vei excplica că în România 1+1 =2 și un pic .Ce le vei spune cînd vor întreba de ce e necesar ca în democrație institutul de statistică trebuie să fie sub papuc guvernamental .

9 iulie 2012 21:05

mai taie din ele Nu vei raspunde atacurilor pentru ca nu ai cu ce!

9 iulie 2012 20:42

Scabia Tie nu trebuie sa-ti fie frica de atacurile lui Basescu ci de voturile CCR si ale poporului elector.

9 iulie 2012 20:33

. DEMISIA, hotule si mincinosule!

9 iulie 2012 20:27

ha,ha ,ha dottore, vezi ca mai au locuri de brancardieri la morga. p.s. ia l si pe crin.

9 iulie 2012 20:10

unu cind ai tinicheaua legata ca scaiul de tine normal ca te retragi ca te maninca marinarul cu fulgi cu tot. esti prea murdar deja.

9 iulie 2012 20:06

ion pitulice Victor Ponta are un procent de 64% de acuzatori. Se teme ca ii pierde de vrea sa faca o "campanie normala"? De ce normala? Putea s-o faca si anormala?

9 iulie 2012 20:04

ion ciocarlie bravo Victoras ..esti un gentlemen! felicitari!!

9 iulie 2012 19:51

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.