Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ryan Giggs, mijlocașul galez de la Manchester United a fost confirmat de selecționerul Stuart Pearce pe postul de căpitan al echipei de fotbal a Marii Britanii la Jocurile Olimpice.

În vârstă de 38 de ani, Ryan Giggs se află la prima prezență într-un turneu final internațional. În ciuda unei cariere ilustre, el nu a reușit niciodată să ducă Țara Galilor la un campionat mondial sau european.

”Evident, am fost ales pentru faptul că am experiență. Sunt foarte mulți jucători tineri în echipă și, în calitate de căpitan, sper să le pot împărtăși din experiența mea”, a spus galezul.

Giggs, cel mai decorat fotbalist din istoria fotbalului englezesc este unul dintre cei trei jucători peste 23 de ani prezenți în echipa Marii Britanii. Ceilalți doi sunt Craig Bellamy (Liverpool) și Micah Richards (Manchester City).

Campania Marii Britanii la Jocurile Olimpice pornește chiar pe Old Trafford, terenul echipei lui Ryan Giggs, împotriva Senegalului, pe 26 iulie.


Comentarii

Lulu Scandalul din familie se pare ca nu are importanta la englezi. Si el si Terry doi curvari prinsi cu mita-n sac murdaresc banderola de capitan. Gerrard era mult peste jegurile astea cu experienta.

8 iulie 2012 19:49

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.