Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un sondaj de opinie realizat de IMAS, la comanda Europa FM, relevă că 64,3% dintre români ar vota la referendumul din 29 iulie pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu, în timp ce 27,4% se opun. Nu mai puţin de 79,8 % dintre românii cu drept de vot vor să se prezinte la referendum.

 Au fost efectuate 1000 interviuri telefonice realizate prin metoda CATI (Computer Assisted Telephone Interviews). Respondenţii, anunţă EVENIMENTUL ZILEI, au fost selectaţi în mod aleator dintr-o listă exhaustivă de numere de telefon generate aleator de calculator (atât utilizatori de telefonie mobilă, cât şi utilizatori de telefonie fixă).

Cei intervievaţi, anunţă JURNALUL NAŢIONAL, un eşantion reprezentativ la nivel naţional, au fost invitaţi să răspundă la următorul chestionar: După cum ştiţi, se organizează un referendum referitor la demiterea preşedintelui României, Traian Băsescu. Dumneavoastră intenţionaţi să votaţi la acest referendum? 15,2 % dintre respondenţi spun că nu vor merge la vot iar 5% nu ştiu sau încă nu s-au decis. COTIDIANUL afirmă că 8,3% dintre cei intervievaţi nu ştiu încă ce vor vota sau au refuzat să răspundă. Marja de eroare la acest sondaj este de +/-3%.

„Oamenii au fost foarte informaţi şi nu au avut nicio problemă în a ne răspunde la o întrebare destul de complicată, referendum, demitere, sunt termeni destul de complicaţi. Nu au avut nicio problemă, ştiau de referendum, ştiau de demitere şi aveau deja o opinie formată. Asta nu înseamnă că vor veni la vot 80% din 17 milioane, că vor veni 14 milioane de persoane. Noi credem în momentul de faţă că vor veni la vot în jur de 8,5 milioane de persoane“, a afirmat sociologul Alin Teodorescu, citat de ZIUA VECHE.

În opinia sociologului, citat şi de ANTENA3, raportul de 2 la 1 între susţinătorii demiterii şi susţinătorii păstrării în funcţie este normal după alegerile locale din 10 iunie. „Cifrele acestea se pot modifica în timpul campaniei, dar după părerea noastră preşedintele Băsescu este demis“ a mai afirmat Teodorescu.

Pe de altă parte preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, duminică, pentru ROMÂNIA LIBERĂ, că din puntul său de vedere, procentul celor care vor vota pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu se va apropia de 70%.Comentarii

POTA A LUAT_O PESTE BOT DE LA BAROSSO...DIN NOU NE FACE DE RAS http://www.ziare.com/basescu/referendum-demitere/ponta-cere-implicarea-lui-barroso-la-referendum-1180713

25 iulie 2012 23:33

Traian Băsescu HăHăHăHăHĂĂĂĂ! În nemernicia mea, ca un câine turbat și ticălos ce sunt, am mușcat mâna țării care m-a hrănit și am mințit cu nerușinare poporul batjocurind națiunea, dar am resentimente. Să trăiți mult mai bine, fără mine!

10 iulie 2012 7:00

traian Foarte ciudat.."merita citit" ...opusul "nu merita citit"????? sau voi ati votat deja!??

10 iulie 2012 5:44

traian Ponta, ANtonescu(iliescu, Ceausescu), USL...ce au facut de cand au prins si ei o bucatica de os, afara de scandal mai nimic, ohh au facut ROmania de rusine in schimb!! nu uitati ca in Ultimii 4 ani Romania si Bulgaria..au avut cele mai mici datorii vis a vis de alte tari europene care acum plang!! deschide`ti ochii si nu va lasa`ti pacaliti de jocul murdar de tip comunist!!

10 iulie 2012 5:32

TRM Pt omu vesel Autocratie e atunci cand o sa vinzi din casa ca sa-ti platesti ratele la banca pe curs de 80/E dupa juma de an de rai usl-ist. Popor tampit. Nu sunteti in stare sa vedeti dincolo de Basescu.Nu vedeti ca noi hoti nu au nici o treaba cu economia nu stiu decat Basescu sus si jos.

10 iulie 2012 1:14

Sæll Pai, dar cu banii care se cheltuiesc pentru referendum chiar nu se putea face ceva mai bun pentru tara????? E Romania asa bogata sa-si permita asa ceva???? Si de unde o sa se recupereze cheltuielile????

10 iulie 2012 0:44

Omul vesel Am mai vazut ceva ce m-a socat. Cu bratul drept ridicat...saluta. As dori sa stiu daca are calcaiele lipite si daca s-a inventat un nou tip de salut al democratilor. Sieg Heil, Demokratia! Heil ! Heil !

9 iulie 2012 23:37

Omul vesel Marturisesc ca am citit multe si marunte la viata mea. Insa n-am intalnit niciodata termenul "autocratie"- o fi vreun nou concept, ce se studiaza sub patura, cu lanterna aprinsa, de catre teoreticienii statului basist. Poate veti fi atat de amabili sa ne luminati si pe noi, umilii ignoranti.

9 iulie 2012 23:32

ionel Daca tilharii acestea si-au inceput guvernarea cu incalcarea Constitutiei si a legilor tarii, pai ce poate urma mai departe? Dictatura si autocratie.

9 iulie 2012 22:33

dana constatare ,amobservat ca omul vesel devine din ce in ce mai trist

9 iulie 2012 22:12

dan sondaj facut de antena 3 ?? punem pariu ca la un sondaj de b1 ies alte rezultate?

9 iulie 2012 21:43

. Niciun presedinte, inclusiv iubitul vostru Crin, nu va avea peste 50% sustinere la sfarsitul celui de-al doilea termen decat in conditii cu totul exceptionale, respectati constitutia si legile ca nu suntem intr-o societate tribala unde pumnul si vointa boborului fac zilnic alta lege

9 iulie 2012 19:15

Omul vesel De ce se mai agata basistii- cica sondajul e mincinos. Daca s-au respectat criteriile de realizare, iar datele au fost introduse corect- nu am cum sa verific- atunci SPSS-ul nu minte. L-am folosit adeseori, asa ca va pot spune ca e un fel de mama Omida; mi-a prevazut niste chestii, in legatura cu care, altfel, nici prin cap sa-mi treaca ca ar fi posibile. Deci, daca esantionarea, inregistrarea rezultatelor si introducerea lor s-a facut corect, atunci... rezultatele vor fi aproape de realitate.

9 iulie 2012 18:26

Stranepotul lui Vlad dracul -nicu Sa ne explice potlogarii instaurati la putere dupa 89 de ce s-a ajuns ca un tanar care termina liceul nu gaseste de munca,dar un tanar care termina facultatea de ce nu gaseste de munca,dar de ce milioane de romani trebuie sa emigreze pentru asi asigura piinea cea de toate zilele lasand copiii pe la rude si vecini si vor fi traumatizati pe viata findca au avut o copilarie mutilata lipsita de afectiunea parintilor nevoiti sa plece in toata lumea pentru o coaja de piine,sa ne explice ce s-a intamplat cu industria agricultura si locurile de munca,si sa mai explice tot prin analistii lor de ce somajul a ajuns la cote alarmante in ultimii 22 de ani....sa nu evite aceste intrebari si sa raspunda ???

9 iulie 2012 17:41

cla sunteti slabi... majoritatea nu vor sa fie demis... voi la sondaj treceti invers... rusine ca manipulati sondajele asa cum vreti voi... mincinosi ce sunteti

9 iulie 2012 17:29

ACADEMICEANUL DE CARTON fara lucrari publicate -AUREL ULTIMA DIVERSIUNE Beliti ochii oamni buni si nu mai pune-ti botul la toate tampeniile,din cei 22 de ani de democratie originala 12 ani au fost pe cai mari cei din PDL in perioada 96 -2000 si 2004 -2012 asa ca daca lucrurile nu merg bine in tara ei sunt principali vinovati ca au guvernat cel mai mult.avand reprezentanti in guvern in perioadele mentionate,trebuie privita perioada in ansambu nu doar cele 2 luni de guvernare USL.

9 iulie 2012 17:23

hai, gata... bai astia, de-alde nelu-cretinelu, nu se gaseste un ospiciu, ceva pentru voi, poate va accepta pe undeva la experimentarea unor noi medicamente pentru psihopati... ca mi-e chiar mila de voi... bashescu e terminat, si voi la fel ca el! get over it! si stergeti-va la gura cu niste hartie igienica...

9 iulie 2012 16:19

nelu Dragi Români nu vă puneți întrebarea de ce ponta =copy paste e convocat pe la Brusell pe la Paris pe la BERLINI ?: Au înebunit francezii sau germanii de căldură și cei doi puțoi ai politicei Românești sunt ei cei mai corecți și deștepți .Pe bune.

9 iulie 2012 15:25

nelu Dragi Români va plăcut tîrgul de vite din parlament .Va plăcut ce fac ei cu țara și mai ales cum .Cumva acești 2 reduși mintali au dreptate și restul europei sunt niște proști făcuți grămadă .oare așa să fie .

9 iulie 2012 15:21

nelu ÎN ACESTE ZILE ÎN CARE SAU ÎNTÎMPLAT ACESTE LUCRURI ÎN PARLAMENT NU VĂ GÎNDIȚI DE CE NĂSTASE A PROMOVAT UN AȘA CARACTER CA PONTA ȘI MAI ALES ATÎT DE BINE PREGĂTIT PROFESIONAL ,NU VĂ PUNEȚI ÎNTREBĂRI DE CE ?.PENTRU CE ?. PE BUNE .

9 iulie 2012 15:17

nelu VEȚI VEDEA CĂ SE DISPARE DIN POLITICĂ URGENT ATUNCI CÎND ÎN FRUNTE AJUNG NIȘTE REDUȘI MINTALI .

9 iulie 2012 15:14

nelu PAPAGALILOR ROMÂNII NU MAI IARTĂ PE NIMENI .NU MAI TRAGEȚI NĂDEJDIE CĂ VEȚI MAI PUTEA FURA CĂ NU SE VA MAI PUTEA .

9 iulie 2012 15:13

nelu VOI ACUM SUNTEȚI ÎN TRANSĂ CA NĂSTASE .VEȚI AJUNGE ȘI LA GLONȚ ,MAI RAPID DECÎT ANTICIPAȚI .

9 iulie 2012 15:10

nelu ȘI UITE AȘA PP DD +PDL VĂ SUNT MORMÎNTUL USL-IȘTILOR CHIAR DE NU CREDEȚI .

9 iulie 2012 15:09

nelu SONDAJUL E MINCINOS .FĂRĂ DISCUȚII .

9 iulie 2012 15:08

nelu DECI MĂI BOUL...USLIȘTI SĂ VĂ SPUN CEVA .INDIFERENT CĂ VA FI SAU NU VA FI DEMIS .ÎN MOMENTUL ÎN CARE VOICULESCU VA FI SALVAT ACEA FORMAȚIUNIE VA DISPĂREA DE PE SCENA POLITICĂ URGENT .PROȘTILOR ROMÂNII SAU SĂTURAT SĂ FIE FURAȚI ȘI BATJOCORIȚI CUM O FACE ACUM PONTA CU CRETINUȚ .

9 iulie 2012 15:07

nelu HAAA HAAAA ȘI AȘA DICTEAZĂ MOTANUL FELIX POPORULUI SĂ FACĂ .ADICĂ SĂ ÎL DEMITĂ PE PREȘEDINTE CA NU CUMVA ȘI EL MARELE VOICULESCU SĂ AJUNGĂ DUPĂ GRATII .EU ZIC CĂ VA AJUNGE DUPĂ GRATII INDIFERENT DACĂ BĂSESCU MAI E SAU NU MAI E LA COTROCENI .

9 iulie 2012 15:04

roman decat plagiatorul de Ponta si pupincuristul de Antonescu mai bine cu Basescu. Macar asta n-a facut de rusine tara si natiunea pe plan international.

9 iulie 2012 14:13

goe Offfffffffffffff doamne multi prosti mai ai in gradina ta Cand citesc aici ma cutremur si ma duce gindul la vorbele lui LAPUSNEANU prosti dar multi. Mai javrelor veti intra in istorie ca cea mai proasta generatie asa l ati criticat si pe regele MIHAI si s-a dovedit ca sunteti niste idioti.

9 iulie 2012 13:55

Falcao Aaaa, asa arata sondaju' !? Pai tovarasi uselisti atunci ce rost mai are referendumu' ? Ordonanta de URGENTA ca Base este demis si Crin presedinte ! Ce mai conteaza dupa cat ati daramat in cateva zile ? Antena 3 hai deseara cu ideea !

9 iulie 2012 13:43

mafia usl=psd+pnl+pc=BANDA DE TALHARI,HOTI SI MAFIOTI CARE AU JEFUIT,DISTRUS SI DEVALIZAT TARA-----la inceputul anilor 90 criminalul iliescu a zis,,,VOM FACE O DEMOCRATIE ORIGINALA''''si a facut o tara de------INTERLOPI,BARONI,MAFIOTI,CAMATARI,HOTI SI GAINARI,-----astai usl-uniunea securisto legionara--astea au pus mana pe putere cu alt scop,sa anihileze dosare grele a mafiotilor care se ascund in aceasta banda de nenorociti----tara este condusa de mafiotul voiculescu---unii bat din palme ,oare de ce ,nu te intrebi romane----

9 iulie 2012 13:33

mafia usl=psd+pnl+pc=BANDA DE TALHARI,HOTI SI MAFIOTI CARE AU JEFUIT,DISTRUS SI DEVALIZAT TARA-----la inceputul anilor 90 criminalul iliescu a zis,,,VOM FACE O DEMOCRATIE ORIGINALA''''si a facut o tara de------INTERLOPI,BARONI,MAFIOTI,CAMATARI,HOTI SI GAINARI,-----astai usl-uniunea securisto legionara--astea au pus mana pe putere cu alt scop,sa anihileze dosare grele a mafiotilor care se ascund in aceasta banda de nenorociti----tara este condusa de mafiotul voiculescu---unii bat din palme ,oare de ce ,nu te intrebi romane----

9 iulie 2012 13:32

murgu NU MAI COMPARATI BASESCU CU CEAUSESCU ! 1. Ceausescu a fost un mare PATRIOT. Cu banii imprumutati a creat locuri de munca si a dezvoltat TARA. 2. Celalalt este un mare TRADATOR. Cu banii imprumutati a hranit GASCA. POPORUL are ce merita, in fiecare etapa istorica. Acum este etapa hotilor si tradatorilor. TOT INAINTE ! (era mai bine).

9 iulie 2012 13:25

Gelu KKT !!! ASTA E SONDAJUL VOSTRU AL "ANTENEI" ALTELE, MULTE LA NUMAR ARATA EXACT CONTRARIUL ! PE VOI ANTENISTII VA CUNOASTEM DREPT ASERVITI USL

9 iulie 2012 13:23

Drakulas E destul 8 ani cat a stat basescu. Ajunge ! Inca 2 ani si ne impuscam intre noi. Eu cred ca biserica trebuie sa se implice - are cea mai mare incredere a poporului - pentru a ne impaca pe noi cu noi si intre noi. Trebuie sa dam o sansa si tinerilor care nu au avut legaturi directe cu trecutul comunist al tarii. Poate acum nu este bine...dar, poate, peste 5 ani va fi altfel. Trebuie ca tara asta sa fie condusa de cei de 40 de ani. basescu face mult rau in jurul lui, nici un tanar din pdl nu e om serios... i-a tampit pe toti, pacat de ei, poate unii aveau alt viitor... Sper ca cei din pdl sa fie falsi si sa voteze impotriva lui basescu. Poate asa mai au o sansa...

9 iulie 2012 13:22

A.B. Un titlu mai potrivit ar fi: o parte din romani vor demiterea presedintelui - majoritatea dintre acestia vor demiterea lui Basescu in special. Ei bine, mai exista si oameni care gandesc singuri si nu pot fi de acord cu demiterea unui presedinte - oricum s-ar numi el - prin mijloace neconstitutionale.

9 iulie 2012 13:19

ana Mai da-o draku de politichie ca tot economicul ne omoara ... asta cu Base e o DIVERSIUNE ca oricum era pe foras...ce ne facem cu nivelul de trai , cu puterea de cumparare asta trebuie sa-i preocupe pe romani....fraierilor....ei sunt milionari in euro iar noi cam 70 % din populatie o ducem tot mai prost

9 iulie 2012 12:33

@alice E canicula excesiva. Nu uitati, beti cel putzin 10 l de apa zinic dela izvorul Antena 3.

9 iulie 2012 12:25

Dan IORGULESCU DA, pentru binele tarii basescu TREBUIE sa fie DEMIS!. A fost un sarlatan, un sef de haita inconjurat numai de servitori, slugi care l-au ascultat orbeste stiind ca astfel vor primi o halca din ROMANIA. Ca si in cazul lui ceausescu, alaturi de el nu a putut rezista nici un om INTELIGENT. Numai cei care l-au cunoscut personal si-au putut da seama ce caracter josnic are acest competent marinar. Sa se duca pe mare DUPA ce va iesi din PUSCARIE. In istorie va ramane ca o MARE RUSINE pentru ROMANIA !!

9 iulie 2012 11:54

alice pt @intrebare h 9.58 - s-a facut sondajul, iata 18% dintre romani stiu ce este un plagiat, 54% au incredere in ponta, 50% - in antonescu, 19% - in basescu; 64% nu sunt de acord ca ponta sa-si dea demisia;

9 iulie 2012 11:22

FANEL candidat independent Noul slogan ticluit in laboratoarele partidului este '' daca vreti sa traiti bine sustineti-ma pe mine ca va dau salam cu piine ''' asta numai pana maine '''HA -HA -HA

9 iulie 2012 11:19

ionel Romanii sunt un popor mioritic, sinucigas, care isi accepta soarta, linistea comunista si saracia ca fiind date de Dumnezeu. Nu sunt date de Dumnezeu ci de niste idioti: Ponta si Antonescu.

9 iulie 2012 11:01

afară cu javra ordinară! demolatorul spitalelor, județelor, Constituției, demolatorul justiție, învățămîntului, demolatorul relațiilor cu vecinii, vrăjmașul și învrăjbitorul tuturor cetățenilor români.

9 iulie 2012 10:53

Ciklopul Al dreq-lui de repede s-a facut sondajul asta! Sa-l dam jos pe Chior, si sa-l inlocuim cu un Repetent sprijinit de un Copy-lot! Ce tara de kk, ce popor de kkt, ce "politicieni"de kkt!!! Referitor la modul absolut fraudulos cum au ajuns Repetentul, respectiv Lacatusul - mecanic - repetent, Zgonea, la sefia celor doua Camere, se mai aude ceva?

9 iulie 2012 10:48

... ...Sa mergem in LINISTE s-al dam JOS pe BISNITARUL, SECURISTUL, COMUNISTUL si TOTALITARUL Base ca sa PUTEM TRAI in LINISTE si DEMOCRATIE. Asa sa ne ajute DUMNEZEU.

9 iulie 2012 10:40

ROMAN ADEVARAT. FARTII ROMANI CHIORU SI SLEATA LUI DE HOTI AU ADUS ROMANIA LA SAPA DE LEMN MAI RAU CA PE VREMEA LUI CEAUSESCU!! CONFISCAREA AVERILORR SI HOTII LA PUSCARIE!! PONTA NU E BUN ..TREBUIE UN BRAT DE FIER SA II BAGE LA PUSCARIE SI SA LE CONFISTE AVERILORR SA FIE BANII INAPOIATI POPORULUI!! NU VEDETI CA HOTII SUNT SCAPATI DE JUDECATORI DE LA PUSCARIEE!!??

9 iulie 2012 10:31

pensionar VAI DE POPORUL ROMAN SARAC, BATJOCORIT, UMILIT, SARACIT, DE MAI CASTIGA BASESCU.VOM UNMBLA CU BILET DE VOIE DE LA BOUUUUUUREANU SI ECHIPA LUI DE SOC PENIBIL, SI AGRESIV LA TV PENTRU APARAREA DICTATURI.90% DIN ZIARE SUNT CU CENZURA, SI 99% TRAIM IN DICTATURA PORTOCALIU.CUM E VREMEA DE COD PORTOCALIU, ASA SI POLITICA.DACA PUTETI STA IN COD PORTOCALIU OAMENI BUNI, FARA APA RACOARE ASA VA FI BASESCU DACA SE INTOARCE.

9 iulie 2012 10:08

mo Daca acest grup de cominternisti reprezentati in acest moment de Traian Basescu mai ramine la putere , vor vinde tot ce a mai ramas din aceasta tara: cupru, aur, carbuni, centrale electrice... Prioritatile sint: Demiterea lui Traian Basescu, alegeri anticipate, introducerea de jurati in justitie si inceperea unui proces pentru cca 1500 -2000 indivizi care au condus tara pina in acest moment si care sa fie judecati pentru inalta tradare si subminarea economiei nationale.

9 iulie 2012 10:06

Dorin Basescu isi merita soarta . In loc sa-si puna camarila PDL-ista sa fure mai putin , s-a apucat sa taie din salarii si pensii . Cariera lui politica se incheie aici , oricum politica i-a oferit mult mai mult decat merita . Cu ministri fara scoala si oligofreni ca Igas , Udrea si Boagiu nu poti sa conduci o tara .

9 iulie 2012 10:04

Intrebare Un sondaj privind demisia lui Ponta nu se face ?

9 iulie 2012 9:58

MARITA LUI COSTICA Cei 34% care voteaza invers sunt beneficiarii sistemului si neamurilor infiltrate pe functii si posturi importante care nu au simtit pe pielea lor efectele crizei ,pentru ei nu a fost nici un fel de criza ,probabil cei cu privilegii ,firme care au prosperat in ultimii ani si au fost exceptate de la controalele coordonate de sus, cei care au primit finantari nerambursabile de la ue si s-au imbogatit peste noapte ,iar ceilalti 66%sunt oamenii simpli care nu au beneficiat de privilegii saraciti de necazuri ,criza economica si tranzitia indelungata .

9 iulie 2012 9:52

alice sigur ca sondajul este fals ! 27.4% pt basesc ? asa multi ????

9 iulie 2012 9:51

cristi23 mda....cum au facut ei repede sondaj...Culmea.Toti cei pe care-i intreb sunt impotriva. Sau poate ma invart eu prin cercuri de oameni normali care nu asculta manele si nu sunt complet batuti in cap..Succes la platitul ratelor in euro de acum incolo. Si succes la cumpararea benzinei care o sa se scumpeasca foarte mult.

9 iulie 2012 9:42

Traian Băsescu HăHăHăHăHĂĂĂĂ! Să trăiți mult mai bine, fără mine!

9 iulie 2012 7:20

Capricorn Sa ne invete Wikipedia cine este acest domn Teodorescu , care da sondajul IMAS : George Alin Teodorescu (n. 30 martie 1951, la Brăila) este un sociolog român. Date biografice: • Data si locul nasterii: 30 martie 1951, Brãila; • Stare civilã: cãsãtorit, 4 copii. Studii si specializãri: • 1970 - 1974 - Facultatea de filosofie, Universitatea Bucuresti; • 1977 - 1978 - Curs universitar CEDOR-UN "Population and Development". Activitate profesionalã: Din 2008 Presedinte IMAS 2004 - 2008 - Deputat PSD de Braila • din mar.2004 -• 1992 - 2004 - Fondator si general manager I.M.A.S.; • 1990 - 1992 - Director de marketing DANTE HD; • 1990 - 1996 - Presedinte al Consiliului Fundatiei SOROS; Functii, activitãti într-un partid politic: • 1989 - Partidul Comunist Român; • 2004 - Partidul Social Democrat.

9 iulie 2012 6:51

Un Trecator " Ai curajul de a ti urma INIMA SI INTUITIA. Ele stiu ceea ce iti doresti cu adevarat sa devii" " Nu lasa zgomotul opinilor celorlalti sa vorbeasca Mai tare decat vocea ta interiora" ,Steve Jobs. NU PENTRU DEMITEREA PRESEDINTELUI BASESCU

9 iulie 2012 2:46

val D-na Vasilica puteti sa mergeti la vot si sa va mindriti ca sinteti printre cei 27,4%. Totusi sinteti in minoritate si sper sa pierdeti. Atitudinea dvs cred ca este gresita din mai multe puncte de vedere. Asa au sustinut PDL-eprele din conducere, si dintre sustinatori cind populatia a cerut demiterea lui Boc. Tot asa au spus si cind a fost vorba de demitere a lui Bashinescu, sau alui MRU. Cred ca aceasta atitudine de imbatare cu apa chioara este la fel cuma ati cautat sa-i prostiti pe Romani. A mers de citeva ori si acuma nu mai tine, decit cu un nr restrins de cetateni, care sint vajnici sustinatori ai Javrei Ordinare si a PDL-eprelor.

8 iulie 2012 23:45

batranica In loc sa va injurati mai bine MERGETI CU TOTII LA REFERENDUM. Nu conteaza cu cine tineti, numai sa votati in ce credeti. Este o responzabilitate cetateneasca si unul din cele mai importante instrumente prin care este protejata democratia si libertatea.... Injuratul nu a rezolvat niciodata vre-o problema in istoria umanitatii, nu este un argument si nu aduce nici un fel de stima celui care practica acest "sport". Votati si numai injurati!

8 iulie 2012 22:55

pentru un alegator Sigur ca am inteles pe cine vrei presedinte :PE MA-TA..Asa-i?

8 iulie 2012 22:36

Vasilica cu V mare (sic) Hahaha ,este ce-a mai tare gluma pe care am auzit-o in ultimile zile.PSD de ce nu spuneti frate ca aveti 1898776 la suta de ce numai 64?Nu mai puteti sa prostiti lumea cu trucuri ieftine de comunist disperat,daca credeti ca lumea se va speria si nu o sa mai mearga la vot ,va inselati amarnic.Eu am sa merg sa votez pentru ca vreau sa-l vad pe Ungureanu presedinte si pe toti membrii USL pe tractoare cu basca pe cap,la arat ,la Canal pentru ca acolo va este locul.Apropo unde ati facut sondajul ?pe scara blocului unde locuieste mama lui Vanghelie sau la azilul de batrani,?USL lasa-ne ,sunteti cu 200 de ani in urma Europei din toate punctele de vedere.

8 iulie 2012 22:33

alegator Vreau un presedinte mediator nu un intrigant,vreau un presedinte civilizat,european nu un grobian,vreau un presedinte care sa nu fie sanctionat de institutiile pentru combaterea discriminarii , vreau un presedinte care sa nu minta,vreau un presedinte cu care sa ma mandresc.Deci ati inteles pe cine vreau.

8 iulie 2012 22:21

xxx zegrean: din toate comentariile citite, este singurul adecvat situatiei! Scris intr- o limba civilizata! Lucru foarte rar, daca nu imposibil in Romania! Din pacate, compatriotii D-voastra nu inteleg aceasta limba! Nici la propriu, nici la figurat! Problema lor se bazeaza pe o singura persoana! Basescu! Romania nu vede padurea din cauza copacilor! Cand isi vor da seama, va fii tardiv!

8 iulie 2012 21:28

trece luna@ GATA A MURIT, SI DE LA groapa NU SE MAI INTOARCE NICI MACAR DL. BASE-ZIS CHIORU, Poate ia cu el si din aia de 26 %, fascisti, dracu fomisti, paduchiosi, dementi, hoti, frustrati, banditi, razbunatori, nesimtiti, cretini TU FACI PARTE DIN EI DOMNULE ?

8 iulie 2012 20:10

trece si luna asta si tot prost ai ramas usl=uniunea stalinist leninista

8 iulie 2012 18:32

trece și luna asta și dispare și spurcatul de băsescu dezbinare, panică, învrăjbire, dușmănie, manipulare asta a produs tuta de băsescu&pdl. Cine îl plînge știe de ce, probabil doresc demolarea spitalelor, distrugerea județelor, îndatorarea țării pentru contracte preferențiale după exemplul Greciei, distrugerea relațiilor cu vecinii, linșarea și denigrarea adversarilor politici sau o curvă ministru la turism și un papagal pe post de prim. Să trăiești bine la Jilava_javră ordinară!

8 iulie 2012 18:20

emanuel Trebuie sa platesti pentru ca te gandesti, ca orice roman, la consecinte, nu la cauze. Cauza ajungerii la referendum e prostia unor Ponta sau Antonescu. Daca inlaturi cauza, dispare consecinta.

8 iulie 2012 18:07

Copy/Paste De ce trebuie sa platesc eu, tu, noi….poporul roman referendumul de 22 milioane de euro pentru suspendare??? Sau posibilul tur de alegeri anticipate??? Sa plateasca partidele interesate : USL, PDL, PPDD sau pontanacu, repetentu, marinarul. Noi suntem prea saraci si asta ne mai trebuia acum, REFERENDUM????

8 iulie 2012 17:59

electroputere vasile Plus un euro de 5 lei in noiembrie.

8 iulie 2012 17:58

Cu copy-paste ne asteapta o catastrofa economica. _Motiv de neincredere [in USL] il constituie experienta guvernarilor anterioare PSD= inflatie 360% /an si intrarea in incapacitate de plata se datoreaza guvernului.Vacaroiu. Devalorizare de 50% a leului in raport cu valutele externe se datoreaza conceptiei PSD_guvern Nastase care a adus Leul la 44 lei cu mult aplomb.Cum a fost posibil asa cea? relativ simplu= PSD nu are oameni cu scoala. Florin Georgescu si Tanasescu au doar liceul.Inainte de 89 era contabil la ICRAL. Dorobanti. Iti calcula chiria datorata... Sigur ca toti s-au inarmat intre timp cu patalamale de masterate,doctorate,fitze,care costa intre 25 si 100$ pe-afara..... Al treilea motiv ar fi acela ca acest guvern NU are un program de guvernare asumat. Fiind numit doar pt 6 luni pina la alegeri,nici nu avea nevoie...totusi CINEVA ar trebui sa se ocupe de executia bugetara anterioara sau sa aiba o oarece conceptie cat de cat pertinenta...uite ca Daianu a refuzat...altcineva Cine? adevaratii specialisti (vreo 20 in toata tara) fie nu au chef,fie nu vor sa se compromita defilind cu USL la brat,fie nu-s "agreeati" …www.capital.ro

8 iulie 2012 17:43

justitiarul pentru tampitii ce o ard ca debilii cu inchegarea dreptei de catre partidul securistoid si comunistoid pdlacheu al lui bashina voda,asteptati putin ca o sa aveti parte de o directa de dreapta drept intre ochi de nu o sa mai mancati cacat cat o sa traiti.

8 iulie 2012 17:41

eu pt dobitocul de Marius.cate clase ai mariusache,stai cu mana intinsa cumva.?prosti ca tine sunt multi dar nu majoritar.asa ca te rog dute in piata victoriei si da-ti foc.ai un ideal precis,sa aduci comunismul,hotia si prostia inapoi

8 iulie 2012 17:16

Astept postasu' Deci mesajul publicului este pentru orice presedinte ciocu'mic! Atunci Antonescu e mai mult ca perfect.

8 iulie 2012 16:18

. Iata o declaratie a sefului IMAS, sper sa va satisfaca, e absolut perfect in speranta tuturor, si precum se vede publicurile rationale aleg Crin Antonescu si Victor Ponta care, precum au demonstrat, vor aduce stabilitate si multa liniste, linistea din vremea lui Iliescu si stabilitatea din vremea lui Vacaroiu, astfel, oameni care nu inteleg ca nu e de unde vor savura restul de imprumuturi pe care le poate face tara aceasta precum mustele savureaza vorbele lui Voiculescu, dupa care, potopul , asa cum au aratat, STABILITATEA si LINISTEA urmeaza, pregatiti-va:"Miza acestui referendum nu este Traian Băsescu, ci stabilitatea politică. Oamenii au resimţit profund acest lucru, raţional, nu emotiv. Publicul românesc este excesiv de raţional, spre deosebire de alte publicuri din UE. Mesajul acestui referendum pentru următorii preşedinţi este încercaţi să cooperaţi. Nu faceţi scandaluri, nu faceţi tensiuni. România de şase luni de zile este o ţară care a schimbat trei premieri, are un preşedinte care se răţoieşte în public la un secretar de stat, ce vrea publicul românesc este cooperare la vârf şi acest 64% este un vot pentru următorul preşedinte, pentru Crin Antonescu. Oamenii l-au părăsit pe Traian Băsescu, a avut enormă încredere, acum şi-a terminat în spiritul public, în raţiunea publică a românilor şi-a terminat misiunea istorică", a declarat Alin Teodorescu, la Europa FM.

8 iulie 2012 16:16

Marius Adevaratii comunisti sunteti voi cei din PDL impreuna cu tembelul de Basescu,voi ati distrus in totalitate Romania.

8 iulie 2012 15:42

Güry .... Beliti voi mangalaul cu comunisti la putere , nici bruma asta de pensie nu o ve-ti lua , javrele astea de valahi asa a facut si cu A.I. Cuza a dat la marlani pamnt , a inceput reformele pt modernizarea Regatului , in final sa-l alunge din tara , acum i.l pupa in K,ur prin manualele de istorie , Puli-mea de pe forum nu pomenesc nimic de Nastase ,care a distrus si vandut economia tari , cer de la Basescu pensi mari ..........

8 iulie 2012 15:32

Marius Astept cu nerabdare ca acest comandant de nava sa plece si sa ne lasde.Daca nu erau PDL=istii la putere tara nu era in acest dezastru,intodeauna unde PDL se afla exista numai durere si dezastru,nu vreau sa mai aud vreodata de acest partid.

8 iulie 2012 15:26

Pacat de copii din decembrie '89 Singurul care putea sa-i termine definitiv pe aceasta cloaca de mafioti si pungasi capatuiti pe spinarea prostilor ( adica a noastra ) erea Ceausescu. Bine'nteles ca celelalte orori comuniste petrecute sub el nu le putem regreta.Acum Voiculescu ( chiar Nastase dupa gratii) ,Frunzaverde "liberalul ", Voicu etc...sunt cei care vor canta : ole, ole , ole, ole, nici Basescu nu mai e.!Asta-i varianta revolutiei Voiculesciene.

8 iulie 2012 15:17

mandel Dreapta nu se poate inchega din cauza socialistilor. E firesc. Ei l-au obligat pe Boc sa nu taie pensiile, ci sa mareasca TVA. Asta a nenorocit mediul de afaceri si a distrus formarea unei clase de mijloc.

8 iulie 2012 15:13

antirosu, antiilici si acolitii sai neocomunistilor sunteti niste idioti usl=uniunea stalinist leninista

8 iulie 2012 15:09

elena Nu inteleg de unde atata ura printre romani, de ce nu putem judeca la rece ce se intampla.Nu-i iau apararea lui Basescu, dar mi se pare inadmisibil da folosim un asemenea limbaj, fara argumente.USL-istilor le place ca au adus in fruntea tarii doi repetenti, Ponta a facut facultatea in 6 ani , iar Zgonea in 8 ani.Aceasta-i nivelul celor care votraza USL, nu zic ca PDL si Basescu sunt nevinovati, dar niciodata nu au facut, ce-au facut Ponta si Antonescu in ultimele 2 saptamani.Ar trebui sa ne fie rusine de toata clasa politica care ne conduce, decat sa folosim un asemenea limbaj suburban.

8 iulie 2012 15:03

Vax ! Sondaj ordinar made in Ponta pentru influentarea populatiei.

8 iulie 2012 14:57

Radu T. mda/ Basescu a fost prea .."activ" in slujba unei oculte straine -rozalii ( se vede clar!) care oculta.. vrea sa ne distruga ca tzara si ca popor.Probabil ca si el s-a speriat de ce anume e pus sa faca impotriva poporului care l-a nascut. Basescu are ocazia unica sa-si spele pacatele; sa simuleze ca asculta de ordinele mogulilor rozalii externi dar intern,in campanie,sa joace prost,sa faca gafe impardonabile( premeditat) ca demiterea de populatie sa fie si mai sigura.Numai asa poate face un prim pas in salvarea tzarii, pe princiupiul;"am facut tot ce spuneti voi (mogulii)dar a iesit prost"! Daca nu face asta inseamna ca nu tine, o iota, la poporul roman. P.S..Guvernul trebuie sa ia toate masurile,incepand cu tiparirea ,sigurantzarea si pazirea buletinelor de vot.Tiparirea ar trebui facuta de o inst..sigura..si tiparirea sa se faca in ultima saptaman.De asemeni buletinele de vot sa aibe prevazute cu elemente de sigurantza spre a nu fi...."plagiate" de imprimerii portocalii.Buletinele odata tiparite ..sa fie pazite strasnic de MAI.Repartizarea catre sectiile de votare sa fie facuta in ultima zi spre a nu se putea fura....sau ..reproduce.Instalatiile imprimeriei sa fie puse sub paza pana spre sf referendumului spre a nu apare buletine in plus.Ziua votului sa fie pregatita minutios, iar populatia avertizata ,monitorizata sa nu ....se lase antrenata in fraude.

8 iulie 2012 14:42

doru USL e un partid de mase. Cei multi sunt electoratul lor. Nu se poate inchega o dreapta veridica intr-un stat comunistoid.

8 iulie 2012 14:38

grigore Se stie ca electoratul USL e format din oameni de o conditie joasa. Deci, prostii sunt cei 64 %

8 iulie 2012 14:34

psiholog este un alt articol cu scop manipulativ, vor sa demoralizeze populatia si sa se nu se prezinte la vot astfel incat ei, USL-istii, sa castige cu cei putini si ignoranti(din pacate) pentru ca nu realizeaza ca asa cum au inceput guvernarea, cu abuzuri in functii si inselatorie, minciuni, asa o vor si continua. dar, "minciuna are picioare scurte" si (USL)vor cadea sub greutatea propriilor inselaciuni. avem nevoie de discernamant si hatarare pt a pastra libertatea si democratia, atat cat sunt, castigate cu greutate.

8 iulie 2012 14:32

m 27,4 % se opun ? chiar atat de multi prosti in tara asta ?

8 iulie 2012 14:27

De necrezut! Are tara asta 27,4% idioti sa-l mai voteze pe acest borfas ordinar si tradator de tara si de neam?! Adaugati si car vor mai dijmui javrele prin STS, serviciul coordonat de agentul CIA de la Ambasada americana din Bucuresti si ne putem pomeni ca l-au votat pe chiorete la referendum 50,01% dintre romani! Oameni buni, sa ne mobilizam cu totii pentru a-l aduce la scorul sau real de 10-15%. Convingeti-va toate cunostintele sa vina la vot si sa voteze pe masura convingerilor fiecaruia. Prezenta masiva la urne nu poate fi rasturnata in totalitate prin frauda. Sper ca politistii sa nu permita autocarelor PDL sa-si faca de cap pe soselele patriei intre centrele de votare. Le cerem jandarmilor sa nu mai fie "minerii" lui Basescu !!!

8 iulie 2012 14:24

dicu Procentele astea se refera la cei care se vor prezenta la vot, nu lq cei care sunt inscrisi pe liste. Cei care tipa ca au fost nenorociti de Traian Basescu nu pot intelege ca, de fapt, au fost nenorociti de Ponta si Antonescu. Cand CC a votat impotriva taierilor de pensii, era la ordinele USL. Lenesii si prostii au nenorocit economia si trebuia sa se taie de undeva pentru a nu intra in colaps. Guvernul Tariceanu a dat salarii fara acoperire, nu erau reale. Taierile de 25 % sunt prea mici. Nu trebuia marit TVA si ruinat sistemul privat fragil.

8 iulie 2012 14:17

val Sper sa fie bun si sa se implineasca sondajul, sa scapam de aceasta pacoste, Bashinescu si PDL-epre. D-l Zegrean ai uitat sa spui ca vom fi scosi din sistemul planetar, daca nu va mai fii Javra Ordinara. Imi plac aceste prognoze fataliste ale "specialistilor PDL-eprosi". Ii intreb pe acestia care scriu lozincile lansate de PDL-eprosi sub conducerea inteleapta a Javrei Ordinare, ei considera ca o duc asa de bine si ca lumea se termina cu Bashinescu? Asa sustineau si admiratorii lui Iliescu si se pare ca tara a mers mai departe

8 iulie 2012 14:12

bobo Basescu e singurul politician cu in stare sa le tina piept impostorilor din politica Asta i-a deranjat pe nesimtitii care au nevoie sa si faca legi pentru ei(vezi deciziile necontestabile pe viitor ale parlamentului). Oricine va veni ca presedinte va fi un om de paie, ceea ce isi doreste si USL-ul.Nu un presedinte jucator care sa se se opuna.Vai de viitorul Romaniei in acest caz.

8 iulie 2012 14:05

dan Merita sa fie umilit asa cum ne-a umilit si el. Sa vada ca romanii nu-si doresc Statele Unite ale Europei si nici sa piarda din suveranitate, asa cum singurul conducator al Romaniei a dorit sa le implementeze fara sa ne intrebe si pe noi. Astea nu sunt aspiratiile romanilor si nu au fost si nici nu vor fi vreodata, daca ar fi spus in campania electorala asa ceva ar fi pierdut cu siguranta. Dar ne-a pacalit. Eu l-am votat pe el in defavoarea lui Nastase si Geoana, prin eliminare si nu pt ca ar fi avut vreun merit. Acum votez pt demitere.

8 iulie 2012 14:00

anne JOS BASESCU

8 iulie 2012 13:43

VASEA Cam acesta ar trebui sa fie raportul:70% pentru demiterea "sefului statului"(asta numai in mintea presedintelui "jucator") si 30% pentru mentinerea acestuia in functie(un sociolog).

8 iulie 2012 12:54

cornel SONDAJ FALS cu scop de manipulare Parca Ponta a schimbat si sefi de la institutiile de sondare publica

8 iulie 2012 12:41

A.B. Pentru cei care-l acuza pe presedinte de taieri: nu va intrebati deloc de ce s-a ajuns aici? Presupun ca, in opinia dvs., dansul este de vina pentru jaful din epoca Iliescu si Nastase si apoi de marea crestere economica de 8% a lui Tariceanu – dublata de un deficit pe masura. Daca este sa fim corecti, cred ca este absurd sa dam vina pe un singur om iar ceilalti sa se fofileze de parca nici usturoi n-au mancat, etc. Nu sunt de acord ca un presedinte sa fie suspendat – oricum s-ar numi el - de cateva sute de parlamentari care trec de la un partid la altul dupa interesul propriu sau de grup (de gasca mai bine zis). Am cosmaruri cu musiu Voicu (condamnat in prima instanta la 5 ani), votand si aplaudand din toate suncile. Trebuie schimbata Constitutia in asa fel incat sa raspunda si gasca de infractori care se ascund in Parlament atunci cand suspenda un presedinte ales numai fiindca asa vor ei. Ca ultima remarca: nu cred in nici un fel de sondaj.

8 iulie 2012 12:33

Suflet de român Sper din toata inima ca romanii se vor destepta si procentajul va fi invers.Doamne ajuta!Cred ca Doreii si alti imbroboditi de Antenele lui Felix vor vedea si vor simti pe pielea lor cat rau a faut pana acum un Parlament iresponsabil, plin de hoti care au stat sau ar merita sa stea la parnaie, sa-i tina de urat amicului lor. Pana la referendum vor veni destule belele pe capetele tuturor romanilor care vor plati pofta de domnie a lui Crin

8 iulie 2012 12:23

perioada de tristă amintire este pe sfîrșite! de javra ordinară scăpăm în curînd prin referendum, restul este vrăjală.

8 iulie 2012 12:19

TEPES 13 ani de puscarie ptr. un popor de idioti! PETRE TUTEA

8 iulie 2012 12:15

ROMAN ADEVARAT. L au vazut prost pe basescu si il manevaru cum doreau ei..astia sunt cei din occident ..pierd un prostovan!!

8 iulie 2012 12:14

zegrean cand toate marile puteri ale lumii ne spun ca au fost incalcate flagrant legile tarii, cand toti vorbesc, direct sau mai voalat, de lovitura de stat si dictatura de tip nazist, avem o problema. deja nu mai e vorba de Traian Basecu, de a ne placea ori nu de el, ci de apararea Statului de Drept in Romania. ori, din acest punct de vedere, usl-ul aluneca vertiginos spre totalitarism, spre bolsevismul anilor 1933 cand cei care nu erau cu ei erau declarati dusmani ai poporului.... si ucisi. dar ce se poate intampla mai departe, pt. cetatenii de rand? anularea ajutoarelor europene, credite pentru Romania cu dobanzi incomparabil mai mari, neintrarea in spatiul Shenghen, poate chiar excluderea din Uniunea Europeana, o inflatie galopanta in tara ( cursul leu-euro deja pare a nu mai putea fi stavilit) preturi necontrolabile, somaj si saracie absoluta. si toate astea pentru ca usl vrea sa scape 5-7-10 puscariabili de litera legii. se merita? nu mai e vorba de Basescu, nici de un om anume, dar incalcarea grava a Constitutiei si a regulilor democratice de catre usl, face ca lumea civilizata sa reactioneze dur. trebuie sa ii oprim, cat inca se mai poate, pe acesti usl-isti inconstienti, trebuie sa revenim urgent la situatia de dinainte de tot acest balamuc, si apoi, cum e firesc, legal, fiecare ( de la Basescu la opinca) sa plateasca daca a gresit. dar in fata legii nu a liberului arbitru al lui Ponta, Crinutu-cutu, ori Voiculescu.

8 iulie 2012 12:06

Dă Doamne să scăpăm de omul ăsta însemnat! a adus 7 ani de dezbinare și gîlceavă permanentă, dacă mai rămînea puțin dărîma spitalele, județele, Constituția la fel cum a făcut cu transporturile, flota, a rupt în două liberalii iar cît a fost primar a menținut un război total, om fără rușine, un spion jegos.

8 iulie 2012 11:56

Dă Doamne să scăpăm de omul ăsta însemnat! a adus 7 ani de dezbinare și gîlceavă permanentă, dacă mai rămînea puțin dărîma spitalele, județele, Constituția la fel cum a făcut cu transporturile, flota, a rupt în două liberalii iar cît a fost primar a menținut un război total, om fără rușine, un spion jegos.

8 iulie 2012 11:56

plai cu boi mascarade puse la cale de mafia lui voiculescu,adevarul il veti simti pe 29 dupa inchiderea urnelor si numararea voturilor--usl-banda de talhari care au jefuit si distrus tara timp de 22 de ani,sa recunoastem cu sustinera unor boi ,oricum va meritati soarta romani

8 iulie 2012 11:56

dorele ne miscam mai cu talent?marsh la munca am zis.iar te tii de prostii?vezi ca vin dupa tine.

8 iulie 2012 11:49

grasu' Marin si Dorel: si ce aveti in schimb? niste hoti? plagiatori? sa ii lingeti in cur! O sa vedeti ce o sa se intample cu Romania dupa ce asti o sa vina la putere!

8 iulie 2012 11:47

u52 nu va impacientati fratilor!sondajele astea sunt din alea naspa.cine e patron la europa fm?are cineva idee?ca sa ne dam seama exact cum sta treaba.cateii uselisti sunt turbati rau frate.ia uite ce latra asta de mai jos.hi hi hi.marsh potaie la cotet ca era sa ma musti de c_r.hai pa.asta nu-i marin,e submarin

8 iulie 2012 11:46

Dorel Sondaj mincinos, sunt convins ca mult mai multi doresc plecarea de la putere a unui om DEZECHILIBRAT PSIHIC !!! UN OM CARE PUNE INTERESELE SALE SI ALE GRUPUI SAU MAI PRESUS DE INTERESELE INTREGII NATIUNI !!! Am ajuns ca pe timpul lui Mihai Viteazu, Stefan cel Mare ..., etc. cand aparea un om care sa doresca binele NATIUNII ROMANE, se gasea cate un "SLUGARNIC, TRADATOR DE NEAM SI TARA" gen M. Macovei, C. Preda, T. Basescu ....etc care sa mearga cu "JALBA" in protap pe la curtile "IMPERIALE" si sa se planga si sa ceara sprijin pentru a-l sustine ....ca .. le va da el parte din tara. Asa se intampla si acum cu acesta LEPRE DE PDL-sti.

8 iulie 2012 11:43

MARIN Peste 70% dintre romani, voteaza, in relaitate, pt. alungarea cu bolovani a Chiorului Hotz de pensii si salarii ! Ai inchis spitale, nenorocitule de Basescu, au murit bolnavi pe trotoare, HUO ! Golan batran !

8 iulie 2012 11:37

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.