Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

În acest weekend, la B’ESTFEST, 30 de solişti şi trupe muzicale vor urca pe scenele amenajate pe câmpul de lângă comuna Tunari, Ilfov. La Oradea, Timişoara şi Braşov vor avea loc festivaluri medievale şi de folclor.

Cea de-a şasea ediţie a Festivalului B'ESTFEST Summer începe vineri, 6 iulie, şi ţine până duminică, 8 iulie. Festivalul se va desfăşura la acest final de săptămână pe malul lacului Pasărea din Tunari, în nordul Capitalei. B'ESTFEST va păstra conceptul de „Summer Camp", cu şapte scene în aer liber, terase, proiecţii de film, zone de sport, relaxare, locuri de joacă, activităţi creative, expoziţii de artă, ateliere şi, desigur, o zonă de camping.

Printre cele mai sonore nume care vor ajunge pe scenă anul acesta se numără Pulp, Garbage, Röyksopp, Caro Emerald, Selah Sue, alături de Paraziţii, Şuie Paparude, Subcarpaţi, Grimus, sau Les Elephants Bizarres.

Trei zile de festival

Vedeta primei seri de festival este Garbage, o trupă care a reuşit să împingă popul până la cele mai întunecate limite şi, mai nou, a înnebunit de tot chitările pentru a-i ţine aproape şi pe răzvrătiţii „generaţiei Gaga".

Sintetizatoare şi sound Bergen Wave vor fi definiţia celei de-a doua zile de festival. Norvegienii de la Royksopp, un nume tânăr, dar cu adevărat greu al scenei electro internaţionale au câştigat câte un trofeu Spellemann (premiile industriei muzicale norvegiene) - pentru fiecare dintre cele şapte albume lansate până acum.
Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.