Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Nume mari din Parlamentul European şi-au exprimat îngrijorarea faţă de derapajele Guvernului Ponta, pe care le-au catalogat drept „uimitoare“. Mai mulţi lideri politici importanţi de la Bruxelles au comentat în detaliu situaţia politică din România, dovedind că sunt la curent cu toate scandalurile de la noi din ţară, de la controversele privind reprezentarea României la Consiliul European până la asaltul de ieri al USL.

„Popularii" au informat toate parlamentele şi guvernele ţărilor din Uniunea Europeană, cu date şi fapte, cu liste şi detalii, despre situaţia democraţiei din România. „Înlocuirea Avocatului poporului, cererile de revocare a celor doi preşedinţi ai Senatului şi Camerei Deputaţilor şi planul de modificare a Legii Curţii Constituţionale şi înlocuirea a doi judecători sunt absolut uimitoare. Dacă vor fi puse în practică, statutul democraţiei în România dă serioase motive de îngrijorare", a transmis Joseph Daul, liderul grupului PPE din Parlamentul European (PE). Acesta a intenţionat să facă o dezbatere publică în Parlamentul European legată de ceea ce se petrece în România, dar a fost blocat de liberali şi socialişti.

Integral în Adevărul

Integral pe Adevărul