Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Nume mari din Parlamentul European şi-au exprimat îngrijorarea faţă de derapajele Guvernului Ponta, pe care le-au catalogat drept „uimitoare“. Mai mulţi lideri politici importanţi de la Bruxelles au comentat în detaliu situaţia politică din România, dovedind că sunt la curent cu toate scandalurile de la noi din ţară, de la controversele privind reprezentarea României la Consiliul European până la asaltul de ieri al USL.

„Popularii" au informat toate parlamentele şi guvernele ţărilor din Uniunea Europeană, cu date şi fapte, cu liste şi detalii, despre situaţia democraţiei din România. „Înlocuirea Avocatului poporului, cererile de revocare a celor doi preşedinţi ai Senatului şi Camerei Deputaţilor şi planul de modificare a Legii Curţii Constituţionale şi înlocuirea a doi judecători sunt absolut uimitoare. Dacă vor fi puse în practică, statutul democraţiei în România dă serioase motive de îngrijorare", a transmis Joseph Daul, liderul grupului PPE din Parlamentul European (PE). Acesta a intenţionat să facă o dezbatere publică în Parlamentul European legată de ceea ce se petrece în România, dar a fost blocat de liberali şi socialişti.

Integral în Adevărul

Integral pe AdevărulComentarii

janvaljan avea dreptate Brucan cand spunea ,,stupid people,,

6 iulie 2012 0:48

anti-Bornescu Bai Bornescule tu esti ori rau intentionat (adica bolsevic PSD-ist) ori idiot ! Nu intelegi nimic din ce ne asteapta ! Tu ii dai cu « nu este nicio criza in Romania » iar bolsevicii de Ponta, Antonescu, Nastase, Voiculescu,....vor sa instaureze DICTATURA ! Uita-te in jurul tau si vezi ca toate institutiile democratice au fost inlaturate sau trecute in slujba LOR, pentru ca peste un timp sa poata face ce vor « muschii lor » cu noi ! Voi va bucurati de caderea lui Base (pe care la referendul anterior l-ati sustinut cu 90%), nesezizand ce vi se pregateste ! O sa ajungem sa nu mai avem voie sa ne spunem opiniile pe diverse bloguri, o sa fie iarasi arestata toata intelectualitatea (cei ce se vor impotrivi noilor dictatori). Treziti-va bai cretinilor pana nu va fi prea tarziu !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Toata admiratia pentru cei ce ies deja in strada, protestand impotriva dictaturii (ce se instaleaza incet, incet, cu aprobarea tacita a fostilor comunisti care vorbesc ca tine si care nu vor intelege niciodata ce este aia DEMOCRATIA!)

5 iulie 2012 15:22

Bornescu In Romania nu-i nici o criza! E procedura democratica si normala! Majoritatea isi pune sefii la senatori si la deputati iar base trebuie dat afara! Asta nu-i criza ba! Asta inseamna ca se vor pune lucrurile la punct! Ajunge cu fatarnicia si obraznicia si marlania si aroganta! Afara portocaliii de peste tot!

5 iulie 2012 13:41

pensionar Afara din UE!; alaturi de Belarus! Acolo e locul unei asemenea tari, pentru care regulile nu trebuie respectate, furtul intelectual chiulul si lenevia politicienilor sunt un mod de viata! Vor veni sanctiuni care ne vor cocosa si de aceea le multumesc celor ce ma trateaza ca un nimic; ei insisi fiind niste nimicuri!

4 iulie 2012 11:56

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.