Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

O domnişoară din meniu şi începea şantajul. Procurorii DIICOT au descoperit că Florin-Dominic Popa, patronul de restaurant de fiţe arestat acum o lună pentru trafic de droguri, deţinea şi o reţea de prostituate de lux cu ajutorul cărora îşi şantaja clienţii. Fetele erau convinse să intre în paturile VIP-urilor care apoi plăteau cu bani grei tăcerea patronului.

Întâlnirile amoroase aveau loc chiar în restaurantul lui Popa. Problema e că un complice filma şi fotografia tot, iar înregistrările erau apoi folosite pentru a santaja VIP-urile.

Orlando şi Cibi sunt numele celor care îl ajutau în această afacere pe Dominic Popa. Procurorii DIICOT nu ştiu încă mai multe despre ei, dar speră să le dea de urmă în baza interceptărilor telefonice.

Doar pentru trafic de droguri de mare risc Dominic Popa poate primi 15 ani de închisoare, însă pedeapsa s-ar putea mări, dacă va fi găsit vinovat de trafic de persoane şi şantaj.


Comentarii

sulfina ce are sula si cu prefectura mai sabinele? de ce sa fie vinovat domn presedinte??? Daca nu scriai--- filozof te chemai - amin!!!!

5 noiembrie 2011 21:14

SABIN Cu suspendare ? Ca doar Basescu este de vina

5 noiembrie 2011 8:29

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.