Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Premierul Ludovic Orban a declarat, sâmbătă seara, la România TV, că pensiile vor crește, dar vor crește cu cât permite economia. Orban a evitat să spună dacă punctul de pensie va crește din septembrie cu 10 sau cu 40 de procente, așa cum prevede legea votată de PSD. Orban a anunțat o serie de măsuri pentru sprijinirea companiilor.

”Vom susține o parte din salariu de până în 41, 5% din salariu. Vom susține 25% din salariu pentru angajații în cătuarea unui loc de muncă. Vom asigura salariul integral din acele companii care nu își pot ține angajații la lucru opt ore pe zi cinci zile, și vom suporta salariul angajatului în perioada în care anagajatorul nu are nevoie de serviciile angajatului respectiv (kurzarbeit)”, a declarat Orban.

Integral pe G4media.roComentarii

@ 24 mai 2020 10:17 Măi nene Paulus, tu bați apa-n piuă ca de obicei lăbărțându-te cu explicăcații aiurea. Idiotul sau idioata care spunea că PSD a gubernat cât a gubernat, are dreptate, n-o să mai intru în detalii pentru un încuiat voluntar voit stalinist ca tine. PDL a fost sluga lui Băsescu, dar nu a fost PNL la acel moment, PDL-ul de atunci era o facțiune a PSD desprinsă din fostul FSN, care avea nișțe viziuni mai anti-comunistoide decât FSN-ul lui nea Animalul Nelu. Basmele înșirate de tine cu Grupul Etnic German și celelalte cacofonii staliniste sunt nimic altceva decât propaganda voastră înfectă PCR-PSD-istă. Mai bine ai face tu ca să sorbi din stastisticile legale și oficiale cu cât a înglodat PSD România în datori externe din totatul datoriei naționale publice care e calcutală și plătită pe cap de locuitor și care e datoria națională externă a țării, decât să-ți vomiți aici inepțiile și basmele tale răsuflate propagandistice. Așa că nu te mai screme să-mi dai tu mie lecții despre realitatea falsă pe care nen-tu Cornel Nistorescu, sluga și turnătorul securității ceaușiste o tot cufurește zilnic fără succesuri. Capisci? Comprende? Apropozito! Datoria națională externă actuală a României era cu ceva peste 105 miliarde euro la momentul dărâmării gubernoiului PSD din ultimul lor mandat de guvernare, care PSD are încă majoritate parlamentară chiar și acum după dărâmarea gubernoiului lor ultim. Slugoiule scribălău comunistoid ce ești tu!

24 mai 2020 19:04

@Pop Ion (de pe feisbuci) Măi comunistoidule, și ce faci cu principiul contributivității?! Adică mergem după dogma marxistă: „de la fiecare după posibilități, fiecăruia după nevoi”?! Ia uite unde era analfabetul funcțional de tip soroșist!

24 mai 2020 10:31

@Maximilian Schnell Măi nea Maximiliane, reproșurile „amarnice”, adresate lui nea Ludovic sunt juste, dar de o adorabilă blândețe! Se vede că matale uiți cu desăvârșirfe că „peștele de la cap se împute”. Spunea mai sus, pe feisbuci, un idiot/idoată, numit/ă Gogu Vica, cum că „ciuma roșie” ar fi gubernat 20 din cei 30 de ani de după „loviluție”! Rogu-vă însă și pe mantale și pe distinsul/distina Gogu Vica să socoată și câți ani s-a aflat la gubernare gruparea PD-PDL-PNL la remorca distinsului marinel, bandit și escroc, de Ilf și PETROV, al cărui strălucit exemplu îl urmează târâș-grăpiș și actualul Klaus Werner de la Cotroceni! O să zici că păcatele actualului cap de pește împuțit privind luxul de la vila Lac 3 și înstalația de încălzit burlanele de la Cotroceni (ca să nu-i cadă, Doamne sfinte și păzește, vreun țurțure în cap în miezul verii!!!), ba chiar escrocheriile imobiliare și furăciunile de primar, ar fi parfum de floare pe lângă isprăvile lui Petrov cu aneantizarea flotei sau imensul jaf de la CFR, dar, mai ales, cu înrobirea României unor interese străine și traficarea în interes propriu a independenței și identității naționale! „Marele” Klaus Werner s-a distins și el prin recuperarea de către patria sa mumă a averii Grupului Etnic German, prin păzirea spatelui austriacului care ne rade de la rădăcină pădurile, prin salvarea sparanghelului german și prin multe altele care ne fac orfani de țară cu toate ale ei! Iar liantul dintre Petrov și Werner sunt eternele servicii secrete românești, puternice, prospere și incredibil de numeroase! Așadar, nea Maximiliane, nenea Ludovic e un dulce copil pe lângă cei doi adevărați „bărbați cu brațe tari” care veghează la (ne)fericirea României!

24 mai 2020 10:17

Maximilian Schnell Măi nea Ludovic, de ce n-ai tu boașe să anulezi pensiile speciale pentru totdeauna, apoi să dai un ordin politic clar pe țară, ca fiecare administrator local, mă refer la primari, să nu cheltuiască banii de la buget decât pe lucrurile strict necesare, mă refer la necesitățile stringente pentru localitățile lor și pentru cetățenii acestora. Debandada asta din administrația de stat centrală și locală la capitolul cheltuieli bugetare pe investiții și îmbunătățiri pemite oricărui amator de șpăgi să cheltuiască banii de la bugetul țării pe te miri ce tâmpenii, ca de exemplu cinematografe super-stereo la sate unde nu există spectatori pentru ele, aqua-parcuri exotice la Văscăuții din Deal unde satul e pustiu și nu are canalizare centrală, etc. De ce nu ești tu un individ sever, să le dai bani de la bugetul țării numai cu țârâita primarilor țării, iar în plus de asta să le tai macaroana pentru ca șpăgarii ăia amatori să nu poată cheltui bani de la bugetul statului aiurea, ci numai pe necesități stringente și benefice pentru populație? Bune întrebări!

24 mai 2020 2:14

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.