Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Protagoniştii scandalului regizat din faţa hipermarketului Bucureștean, Tiberiu Galamboş şi George Adamescu, sunt implicaţi şi în alte incidente controversate, unul petrecându-se la Alba Iulia.

Tiberiu Galamboş, fost instructor al grupării MISA, implicat în scandalul de la hipermarketul din Bucureşti, nu este la prima atitudine refractară faţă de deciziile autorităţilor române luate în timpul pandemiei de coronavirus. Într-un video postat pe Youtube, Tiberiu Galamoş şi regizorul George Adamescu sunt protagoniştii unui film controversat, scrie adevarul.ro.

În luna mai, Tiberiu Galamboş a fost la Alba Iulia pe urmele reclamaţiei unui român carantinat într-un hotel din oraş. „Suntem în alba Iulia, la hotel Tara, unde autorităţile locale au instituit locuri de carantină pentru persoanele suspecte care sunt infectate cu aşa -zisul coronavirus“, spune el.


Comentarii

Dan Voiculescu, profesor doctor docent de securitate ceaușistă Măi fraților, Io zic să-i ziceți megamarket la ăla, sau galaxy market, că așa e mai bine. Mă, da proști mai sunteți!

22 mai 2020 20:57

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.