Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Centrul american pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) a publicat un nou ghid privind noul tip de coronavirus, în cadrul căruia estimează că aproximativ o treime dintre pacienții cu COVID-19 sunt asimptomatici. Potrivit agenției guvernamentale americane, aproximativ 0,4% dintre persoanele cu simptome de COVID-19 vor deceda, iar 40% din cazurile de transmitere a acestei boli au loc înainte ca persoanele infectate să prezinte primele simptome, informează CNN.

Astfel, potrivit informațiilor CDC, în actuala situație, 0,4% dintre persoanele care se vor infecta cu noul tip de coronavirus vor muri. În cazul persoanelor de peste 65 de ani, procentul s-ar ridica la 1,3%. În ceea ce privește persoanele sub 50 de ani, doar 0,05% dintre infectați vor muri. Raportul CDC susține că persoanele asimptomatice transmit la fel infecția ca cele care nu prezintă simptome.

Integral pe GândulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.