Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Multă lume s-a întrebat cine a propulsat-o pe Monica Anisie, o persoană lipsita de prestanță și necunoscută publicului larg, în fruntea Ministerului Educației. Cu exprimări neinspirate pentru o profesoară de limba română, Anisie pare mai preocupată de jocurile politice decât de activitatea de la minister. Noua sa preocupare este acum să-l ungă pe soțul său Adrian nu cu Carmol, omul fiind pensionar, ci în funcția de Director al DGA, structura anticorupție a Ministerului de Interne, unde zilele chestorului Cătălin Ioniță sunt numărate.

Adrian Anisie a mai lucrat la DGA înainte de a se pensiona. Pensionat în floarea vârstei, fostul comisar ocupă din iulie 2019 funcția de Șef al Departamentului pentru Combaterea Infracționalității în cadrul Coaliției Națională pentru Modernizarea României (CNMR), conduse de Alexandru Cumpănașu. Adrian Anisie a intrat recent în atenția presei după ce l-ar fi amenințat cu bătaia pe viceprimarul Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, după cum scria în aprilie ziarul Național.

Integral pe CurentulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.