Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Compania Renault ar putea dispărea dacă nu va primi curând ajutor pentru a face față crizei coronavirusului, a atras atenţia, vineri, ministrul francez al Finanțelor, Bruno Le Maire. "Da, Renault ar putea dispărea", a spus Le Maire.

Ministrul Le Maire a declarat că uzina franceză Renault din Flins nu trebuie să se închidă și că firma ar trebui să păstreze cât mai multe locuri de muncă în Franța, dar ar trebui să rămână, de asemenea, competitivă.

El a adăugat președintele Renault, Jean-Dominique Senard, a lucrat la o nouă strategie și a avut sprijinul guvernului francez. Le Maire a mai spus că nu a semnat încă un credit de 5 miliarde de euro pentru Renault și că discuțiile continuă.


Comentarii

GC Nu e prima dată când Renault are dificultăți majore care-i pun existența sub semnul întrebării. Aproape de fiecare dată a intervenit statul, reușind s-o aducă iar pe profit.

22 mai 2020 17:13

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.