Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

George Adamescu, regizorul scandalului de marţi de la intrarea în Kaufland, sector 5, este un adept al teoriilor conspiraţiei. Criticul de film Irina Margareta Nistor a comentat, pentru „Adevărul”, scena care s-a petrecut marţi în faţa centrului comercial, vorbind despre o nouă invenţie a românului pe timp de pandemie: fakereality show.

După incidentul de marţi din faţa supermarketului Kaufland din Ferentari, regizorul George Adamescu, unul dintre protagoniştii scandalului, s-a mişcat repede, iar a doua zi a şi publicat un documentar de 13 minute, intitulat „Termoscanarea la români. Abuzuri şi ilegalitaţi la Kaufland”. Până la această oră, videoclipul încărcat pe Youtube a strâns peste 85.000 de vizualizări. Pe Facebook-ul personal, Adamescu postează videoclipuri cu mesaje alarmiste de la pagini precum Stop 5G România sau Blogul Ieşirea din Matrix.

Criticul de film Irina Margareta Nistor a comentat, pentru „Adevărul” implicarea regizorului şi scenarisului George Adamescu în incidentul de marţi de la supermarketul Kaufland din Ferentari.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.