Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cătălin Caragea a scris o melodie pentru mama lui cu câteva zile înainte să se sinucidă, iar despre acest gest extrem de emoționant s-a aflat abia acum, la aproape două luni de la moartea sa fulgerătoare. Și asta pentru că unul dintre prietenii săi a avut misiunea dificilă de a-i oferi mamei artistului înregistrarea făcută de acesta în ultimele momente ale vieții sale. Versurile piesei îți sfâșie sufletul, iar scurta înregistrare realizată de regretatul cântăreț se încheie cu mesajul: “Te iubesc, mămică”.

Fostul solist al trupei “7 klase” a făcut o piesă specială pentru mama sa cu doar câteva zile înainte să recurgă la gestul care a adus multă suferință în inimile celor care l-au iubit. Versurile pe care a apucat să le scrie și, implicit, să realizeze o înregistrare, Cătălin Caragea reprezintă parcă dorința sa de a clarifica o parte dintre lucrurile ce s-au întâmplat în ultima perioadă în viața lui… îi cere iertare de mai multe ori femeii care i-a fost mamă.

Integral pe CancanComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.