Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Alberto Contador, fostul mare ciclist spaniol, a dezvăluit pentru VBAR care sunt favoriții săi la câștigarea Turului Franței din 2020. Ibericul îl vede pe Bernal cel mai în măsură să își apere titlul cucerit anul trecut, dar nu îi scoate din ecuație nici pe Froome și, surprinzător, nici pe Quintana.


Deși foarte mulți specialiști anticipează o bătălie între Bernal și Roglic pentru tricoul galben, Jumbo Visma având avantajul că îl va avea pentru prima oară în Marea Buclă și pe Tom Dumoulin, Contador nu crede că ierarhiile vor fi schimbate. Ineos rămâne marea favorită, prin Bernal, mai ales că ediția de anul acesta nu însumează mulți kilometri de contratimp. Mai mult, în etapa 20, proba contra-cronometru va fi în mare parte în cățărare, ajungându-se pe Planche des Belle Filles, astfel că rutierul columbian nu doar că nu va pierde timp în raport cu specialiștii, dar e foarte posibil să pună distanță față de aceștia.

Integral pe EurosportComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.