Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Gazetarul CTP a comentat scandalul de la supermarketul din București, în urma căruia au intervenit polițiștii pentru a imobiliza 3 persoane care au devenit recalcitrante după ce nu li s-a permis intrarea în magazin din cauza faptului că au refuzat luarea temperaturii. Cristian Tudor Popescu este de părere că actul scandalagiilor a fost menit să stârnească solidaritatea și revolta celor din jur, dar nu au reușit.

Cristian Tudor Popescu susține că izbucirea scandalului a fost premeditată.

„Doamna în cauză strigă de la bun început, nu vorbește pe ton normal, strigă. Dorește să fie auzită de toata lumea și de cei care vor vedea filmul. Este evidentă pregătirea filmării. Doamna a venit foarte bine instruită pentru a face cumpărături, a venit înarmată cu articole din Constituție, cu Convenția de la Geneva, că așa te duci la cumpărături, nu?”, a descris CTP imaginile de la supermarket.

Integral pe GândulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.