Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

În tinereţe, cântăreţul Ed Sheeran a trăit 2 ani dormind în metroul londonez. Acum, are proprietăţi imobiliare care se ridică la 63 de milioane de euro şi şi-a plătit cash casele.

Cântăreţul Ed Sheeran deţine în prezent un portofoliu de proprietăţi imobiliare impresionant, care se ridică la 63 de milioane de euro.

Deşi le-a cumpărat cu bani gheaţă, artistul nu a fost atât de norocos dintotdeauna. El a povestit că obişnuia să doarmă în metroul londonez la începuturile carierei sale, în perioada 2008 - 2010. În prezent, Ed Sheeran, în vârstă de 29 de ani, deţine 27 de apartamente, case şi vile, potrivit contactmusic.com.

Integral pe Business MagazinComentarii

ariciul A ramas marcat de lipsa casei ,ca bunicul de frica foametei ,toata viata apoi rauganduse sa ploua vara sa se faca porumbul.Nu graul ca paiea era scumpa tata se manca doar de sarbatori.Porumbul ca ala insemna mamaliga pe masa,furaje in staulul vitelor si pasarilor ,De ce-si fac romii palate?Cu creneluri,turnulete?Fiindca au trait in corturi visand la palatele astea.Fiecare are o buba ,ramasa de cand la lovit viata mai dur.Si toata viata ramane marcat de buba aceea.

22 mai 2020 8:30

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.