Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Grupul american Uber Technologies Inc a dezvăluit joi, pentru prima dată, cât de mult a cheltuit pentru a-i sprijini pe şoferii săi şi pe cei care livrează mâncare, în timpul pandemiei de coronavirus (COVID-19), transmite Reuters, citată de Agerpres.ro.

Într-o postare pe blogul companiei se arată că Uber a acordat asistenţă financiară directă în valoare de 19 milioane de dolari către aproape 48.900 de şoferi din întreaga lume, care au fost infectaţi cu virusul sau li s-a cerut să stea în carantină. Jumătate din sumă a fost plătită către 12.350 de şoferii săi şi livratori din SUA şi Canada, cea mai mare piaţă a Uber, unde are aproximativ 1,4 milioane de şoferi.


Conform programului anunţat în martie, şoferii din America de Nord primesc în medie aproape 650 de dolari, dar sumele diferă în funcţie de locaţie.

Uber nu a dat amănunte privind plăţile din alte ţări dar un purtător de cuvânt a precizat că a fost acordată asistenţă financiară în toate cele peste 70 de ţări în care operează compania.

Integral pe G4media.roComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.