Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Jurnaliștii bulgari dezvăluie joi că patronul de la FCSB ar fi fost implicat într-un plan de scoatere din țară a lui Vasil Bojkov, patronul lui Levski Sofia. Potrivit 24chasa.bg, Becali și controversatul patronul al lui PAOK Salonic, miliardarul Ivan Savidis, l-au ajutat pe Bojkov să plece din Bulgaria, după ce finanțatorul lui Levski a fost găsit vinovat de evaziune fiscală.

Cu o avere de 1,3 miliarde de euro, omul de afaceri bulgar ar fi dator statului cu 359 de milioane, cât valorează impozitele neplătite. Pe lângă evaziune fiscală, magnatul a fost găsit vinovat de conducerea unui grup de crimă organizată, şantaj, tentativă de mituire a unui înalt oficial sau încălcarea proprietăţii intelectuale.

Presa de la Sofia, care citează surse de la București, susține că Bojkov se află în Dubai încă din 17 februarie, unde locuiește într-un apartament deținut de Gigi Becali.

Ivan Savidis, care are cetățenie rusă și este ”omul principal al intereselor Kremlinului în Grecia”, ar fi cel care l-a ajutat pe patronul lui Levski Sofia să obțină viza pentru Emiratele Arabe Unite.

Integral pe UniversulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.