Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un pensionar a fost încătușat de polițiști, pe motiv că ar fi refuzat să i se ia temperatura la intrarea într-un hipermarket din cartierul Ferentari, se arată într-un clip video de pe Youtube.

Bărbatul a făcut primele mărturii:

"Spiritele s-au încins, a venit un echipaj de poliţie, chemat iniţial pentru un alt domn care a vrut să forţeze intrarea, după ce a refuzat scanarea. Poliţia a încercat să o ia pe soţia mea la secţia 24, ei au tăbărât pe mine şi au vrut să mă încătuşeze.

Eu nu înţelegeam de ce, nu am făcut nimic din ce ar presupune încătuşarea.

M-au pus la pământ, mi-au pus piciorul pe cap. Am fost încătuşat şi dus la poliţie. Am fost lovit la cap, dat cu capul de asfalt. La poliţie mi-au dat amendă, chipurile, pentru că nu aveam mască, deşi eram în cadru deschis. 1000 de lei pentru asta! Totul a plecat de la faptul că am refuzat să fim scanaţi. Nici nu au vrut poliţiştii să audă pentru ce au fost chemaţi", a declarat bărbatul la România TV.


Comentarii

v Toata aceasta "problema" a fost creata cu un anumit scop. Personal cred ca se doreste schimbarea atentiei populatiei la alt subiect. Cred ca nu trebuie sa dam atentie acestor fapte. Sa nu mai vorbim ca sint diverse institutii platite din banii nostri care ar fi trebuit sa ne dea niste explicati si sa-i sanctioneze pe cei vinovati.

22 mai 2020 15:55

Bulangii cu bulan De regulă, bulangii ăștia nu au fost buni de altceva în viață, dar și-au găsit vocația în poliție. Cazul Caracal arată ce la poate pielea și ăn materie de onoare profesionalism. Și proști, și infractori!!!

21 mai 2020 19:08

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.