Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Nu este un secret pentru nimeni ca Autoritatea de Supraveghere Financiara este institutia de stat cu cele mai mari salarii din Romania. National va prezenta in perioada urmatoare o serie de articole ce cuprind dezvaluiri din culisele Autoritatii de Supraveghere Financiara.

Daca va plangeti ca asiguratorii nu va achita la timp despagubirile sau va platesc doar o mica parte din prejudiciu, ar trebui ca aceasta autoritate sa intervina si sa va apere de aceste abuzuri si sa pedepseasca asiguratorii rau platnici.

Dar oare asta se intampla in realitate?

Faptul ca pagubitii RCA din Romania intampina cele mai mari probleme din UE cand vorbim de plata despagubirilor, nu mai este un secret pentru nimeni.

De curand, parlamentarii romani au primit mai multe emailuri prin care li se cere sprijinul, pentru ca Autoritatea de Supraveghere Financiara, in loc sa supravegheze pietele financiar nebancare si sa protejeze consumatorii de produse de asigurari, se ocupa cu asigurarea protectiei companiilor de asigurari rau-platnice, iar mecanismul prin care ASF isi desfasoara activitatea, va fi prezentat pe larg, in exclusivitate, de catre Ziarul National.

Integral pe NaţionalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.