Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

De când s-a terminat starea de urgență, tot mai mulți români au început să gândească ori chiar să planifice vacanțe. În contabilitatea hotelurilor a apărut o nouă rubrică, cea destinată cumpărării de termometre, panouri de plastic și dezinfectanți. Totul pare pregătit, gata să pornească imediat ce guvernul spune că se poate.

Pandemia a schimbat planurile de vacanță în toată lumea. Și în România, mulți au renunțat la orice intenție de a ieși în această vară peste hotare.

Ciprian Enea, consultant în turism: "Probabil că lunile iunie, iulie, probabil și o parte din luna august, sunt luni în care turiștii români vor fi foarte ispitiți să își petreacă o vacanță în România, să nu urce în autocar, să nu urce în avion, să se întoarcă foarte rapid în cazul în care din nefericire, într-o destinație sau altă vor fi raportate creșteri de coronavirus".

Integral pe Digi24Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.