Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ultimele informații apărute în spațiul public au lansat ipoteza unei plecări a lui Rareș Bogdan din conducerea PNL. Această teză a fost susținută inclusiv de analistul politic, Cosmin Gușă, care a vorbit despre o eventuală demitere a actualului europarlamentar PNL din fruntea partidului. Rareș Bogdan a comentat pe larg o astfel de posibilitate.

Prim-vicepreședintele Rareș Bogdan a comentat, pe larg, într-un interviu acordat Replicaonline.ro, despre plecare sa din fruntea PNL, informație vehiculată inclusiv de Cosmin Gușă.

„Cosmin este un om foarte bine informat. Sper ca de data asta să nu aibă dreptate, iar informațiile lui să nu se adeverească. El vorbește având informații în spate. Poate că stilul meu ușor mai intransigent și faptul că am solicitat și solicit să ne respectăm obligațiile făcute în fața alegătorilor, inclusiv a celor constănțeni, care ne-au votat ca să fim altfel decât PSD îi deranjează pe unii. Nu cred că există un astfel de plan la nivelul PNL.

Dacă există discuții, noi le avem în interior. De cele mai multe ori aceste discuții ies și în exterior după cum ați putut vedea. Vreau să cred că nu există așa ceva.

Integral pe CapitalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.