Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Darren Cahill a făcut o serie de dezvăluiri inedite despre Simona Halep. Antrenorul a vorbit despre schimbările realizate de sportiva din România în ultimii ani, care au contat decisiv la menținerea în topul circuitului WTA.

Darren Cahill a susținut că Simona are o capacitate deosebită de a aplica în teren sfaturile primite din loja antrenorilor, iar maturitatea dobândită o ajută să își menține mult mai bine calmul în momentele tensionate.

”Simona este foarte puternică și incredibil de determinată să ajungă pe cele mai înalte culmi ale acestui sport. A făcut tot ce i-a stat în putință pentru a realiza asta. Este mai matură, este capabilă să facă față provocărilor și presiunii. Se exprimă mult mai bine acum pe teren. Atunci când e atentă la ce i se spune și acceptă sfaturile, ajunge să le pună foarte bine în aplicare.

Integral pe CapitalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.