Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ludovic Orban a anunţat că pentru domeniile care îşi vor relua activitatea, şomajul tehnic va fi înlocuit de o măsură de susţinere prin alocarea unui procent din salariul brut de până la 41,5%.

După votul din Parlament, joi ar urma să fie adoptate și toate ordinele de ministru comune privind regulile ce vor trebui respectate pe fiecare domeniu de activitate pe perioada stării de alertă, a spus premierul Ludovic Orban.
Sprijin financiar european

El a anunțat și mai multe măsuri active pentru susținerea companiilor și angajaților cu ajutorul unui sprijin financiar european cuprins între trei și cinci miliarde de euro. Premierul Ludovic Orban a precizat că banii europeni vor fi folosiți pentru a pune în practică toate măsurile pe care cabinetul său le va lua în perioada următoare pentru reangajarea șomerilor în câmpul muncii și pentru relansarea economiei.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.