Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Pandemia care a cuprins planeta îi vânează, într-un fel pe care medicii nu l-au mai văzut niciodată, pe bunicile și pe bunicii, pe părinții și pe bătrânii noștri. Prin ei, boala amenință memoria și moștenirea spirituală a unei întregi civilizații. Pentru că, indiferent de vârstă, fiecare viață e prețioasă și pentru că nu putem rămâne oameni dacă îi uităm pe făurarii umanității noastre de zi cu zi, Libertatea a făcut un drum peste continentul tulburat, până într-un azil din Suedia. Aici trăiește o femeie de 77 de ani, parte a istoriei literaturii noastre.


Carantinați în propriile apartamente sau în centre speciale, unde de cele mai multe ori izolarea s-a transformat în drame colective, patriarhii slăbiți ai omenirii își revăd amintirile. Uneori, însă, ei ajung să le retrăiască. Într-un mod misterios, COVID-19 a retezat timpul, până când nu mai știi ce e prezent și ce e trecut.

Integral pe LibertateaComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.