Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Premierul Ludovic Orban susține că, din cauza modificărilor făcute în Parlament la Hotărârea de Guvern privind starea de alertă, este posibil să fie întârziată distribuirea măştilor de protecţie pentru persoanele vulnerabile. În plus, ministrul Sănătății nu va putea demite directorii de spitale pe care îi consideră ineficienți în lupta cu pandemia.

Intenţia Guvernului era să adopte hotărârea astăzi, în şedinţa de Guvern, iar achiziţia măștilor să fie făcută de Ministerul Muncii. Măștile urmau să ajungă la populație în termen de trei-patru zile, prin Poşta Română.

"Parlamentul a schimbat mecanismul gandit pentru distributia mastilor catre persoanele defavorizate. Distributia mastilor se va face prin Ministerul Sanatatii, care va trebui sa astepte cererile autoritatilor locale pentru distribuirea acestor masti. E posibil ca schimbarea mecanismului sa intarzie ritmul de punere la dispozitie pentru cetatenii vulnerabili", a declarat Ludovic Orban, la Realitatea PLUS, in emisiunea "Legile puterii".

Integral pe Realitatea.netComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.