Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Aşa după cum era de aşteptat, şi cele mai recente sondaje de opinie publică au reconfirmat constanţa tendinţei de scădere în opţiunile electoratului ale PNL.

Motivele sunt simple. Unele comune, adică în primul rând erodarea oricărei formaţiuni politice aflate în momente dificile la guvernare. Fapt pe care, mai mult ca sigur, l-au luat în calcul peneliştii încă din ziua de 4 noiembrie 2019, atunci când, în urma unei moţiuni de cenzură, în a cărei reuşită credeau foarte puţini, au preluat guvernarea. De la un PSD obraznic şi inconştient care avea ca deviză După noi, potopul!


S-au adăugat nepriceperea unor miniştri, faptul că prea mulţi dintre aceştia mai degrabă vorbesc decât fac, sau, dimpotrivă, cei care fac sunt slabi comunicatori. Exemplul cel mai evident este dl. Bogdan Gheorghiu care vorbeşte rar, iar când vorbeşte, mai bine, lipsă. Deficitară e şi comunicarea între ministere şi faptul că aceasta se vede cu ochiul liber în spaţiul public. Încăpăţânarea premierului Ludovic Orban de a nu opera schimbări de personal, acolo unde lucrul acesta se impune îşi are preţul ei. Dl. Orban pare că vrea să îl plătească.

Integral pe AdevărulComentarii

Ba, bă Mircea Moraru, scade pen*că ești tu agramat!!! Se scrie „constanța tendinței de scădere în opțiunile electoratului a PNL-ului”, nu „ale PNL”. Nota zero profului tău de limba română”! În rest, apă de „plouă” ca analiză jurnalistică.

21 mai 2020 12:42

dana Scade pentru idioteniile si hotiile pe care le-au facut si le fac in continuare. Asta este inceputul, sfarsitul va fi ca al pntcd-ului.

21 mai 2020 12:15

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.