Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

În urma şedinţei de luni cu partenerii sociale, Ministerul Educaţiei a adus unele modificări calendarului pentru proba de Bacalaureat din acest an, în care se strecurase o greseală. Care este programul oficial propus acum de Minister?

Reprezentanţii Ministerului Educaţiei au avut luni, 18 mai, o întâlnire cu partenerii sociali, iar proiectul de calendar de Bacalaureat a suferit unele modificări. Oficialii au admis că din greșeală au inclus probele de competențe la limba română în calendar, deși acestea vor fi echivalate și fuseseră anulate prin Ordonanță de Urgență.


Calendar BAC 2020. Acesta e programul complet al examenelor. Anunţul edu.ro

Acum, recunoaşterea şi echivalarea competenţelor lingvistice în limba română, într-o limbă străină, precum şi a celor digitale se va face acum în perioada 29 iunie – 5 iulie, scrie edupedu.ro. Rămâne de văzut dacă se va mai aduce vreo modificare a ordinului până la publicarea sa în Monitorul Oficial.

Integral pe CapitalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.