Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Din 3 mai s-a reluat turismul intern în Israel, iar unitățile de cazare de tip B&B, precum și pensiunile agroturistice au primit deja primii clienți. Treptat, se redeschid și hotelurile cu mai multe camere, iar până la mijlocul lunii iunie se vor deschide și mall-urile, teatrele, piscinele și parcurile de distracții. Principalele obiective turistice sunt deja pregătite pentru a primi turiști. Următorul pas pentru revenirea la acest “nou normal” va fi reluarea zborurilor internaționale.

Vizitarea obiectivelor turistice se face acum în condiții de distanțare socială

Principalele obiective turistice aflate în aer liber au fost pregătite pentru vizitarea în condiții de distanțare socială. La Zidul Plângerii au fost montați parapeți care să garanteze siguranța vizitatorilor. Purtarea măștii de protecție este obligatorie în toate spațiile publice. Plajele sunt deschise sub rezerva respectării distanțării sociale de minim 2 metri.

Parcurile Naționale au raportat peste 10.000 de vizitatori în primul weekend de deschidere

Autoritatea care administrează Parcurile Naționale din Israel a anunțat deschiderea anumitor parcuri naturale și a unor complexuri turistice cum este și situl arheologic de la Caesareea, începând cu data de 3 mai. Schimbarea majoră a ultimelor două luni a fost introducerea de urgență a unui sistem de rezervare a biletelor exclusiv online. Acesta permite limitarea numărului vizitatorilor într-un anumit interval orar și un mai bun control al persoanelor care vizitează siturile. În primul weekend de activitate au fost raportați 10.000 de turiști și peste 50.000 de bilete online au fost achiziționate pentru perioada imediat următoare.

Integral pe LibertateaComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.