Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cher a făcut declarații tulburătoare miercuri, când a împlinit 74 de ani. Artista a declarat că a suferit de astm și din cauza vârstei sale, face parte din grupa de risc și se teme din cauza pandemiei de coronavirus.

"Nu este atât de greu ca în cazul altora în aceste vremuri. Nu pot să mă întristez. Îmi sun mama, care are 92 de ani, în fiecare zi, chiar dacă stă la capătul străzii. Mi-e frică. Sunt asmatică şi, la vârsta mea, în grupa de risc. Acest virus nu este nicio glumă.”, a declarat cântăreața pentru El Pais.

Cher s-a născut pe 20 mai 1946, este cântăreaţă, actriţă, compozitoare şi producătoare americană de orgine armeană. După ce a devenit cunoscută în 1965 ca parte a duoului pop-rock Sonny & Cher, a reuşit să îşi construiască şi o carieră solo de succes. Cu o activitate de peste 50 de ani, Cher este una dintre cele mai cunoscute cântăreţe din lume, iar albumele ei au fost vândute în peste 100 de milioane de copii pe plan mondial.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.