Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Dacă nu te-ai mai jucat niciodată la un casino online, sau nu ai mai jucat de o bună perioadă de timp, te sfatuim să citeşti acest articol şi să afli legile în vigoare.

Dacă nu te-ai mai jucat niciodată la un cazino online, sau nu ai mai jucat de o bună perioadă de timp, te sfatuim să citeşti acest articol şi să afli legile în vigoare. În România la ora actuală, piaţa de cazinouri online este reglementată de ONJN. Denumit ca Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc, a fost înfiinţat în anul 2013, iar din anul 2015 a primit dreptul de a reglementa piaţa jocurilor de noroc din ţară. Scopul lui este de a autoriza, controla şi monitoriza activităţile de gambling de pe teritoriul României. Asta înseamnă că opţiunile sunt mai limitate faţă de acum câţiva ani, dar mai sigure si de încredere. Spunem asta pentru că acum nu mai avem site-uri care apar şi dispar peste noapte, fără termeni si condiţii şi care refuză să plătească jucatorii.

Din punct de vede legal, cei care doresc să îşi deschidă cont la un operator de cazino online, sunt acum obligaţi să joace doar la operatorii licenţiaţi in Romania, în caz contrar, jucând la cazinouri nelicenţiate riscă amenzi deloc de neglijat. Pentru a nu avea parte de surprize neaşteptate, este recomandat să cunoşti legile, deoarece amenzile pornesc de la 5.000 RON şi ajung la 10.000 RON.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.