Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a atacat Curtea Constituţională şi a spus că „Parlamentul, Guvernul împreună pot să îi revoce pe judecătorii CCR”. Aseară, parlamentarii USL au discutat despre retragerea mandatelor judecătorilor Curţii Constituţionale care au fost numiţi în Parlament. De asemenea, o altă variantă luată în calcul de USL a fost aceea a unei eventuale acţiuni în judecată îndreptată împotriva judecătorilor CC.

Crin Antonescu a spus într-o emisiune la Antena 3 că judecătorii CC trebuie recovaţi. „Dacă nu, această ţară nu poate fi guvernată pentru că nu putem vorbi de suspendarea lui Traian Băsescu, de suspendarea Robertei Anastase. În actuala ei componenţă, CCR este o ruşine. Vă pot argumenta asta prin câteva decizii atât de străvezii partizane şi probabil comandate pe care le-a dat CCR. Cum să guvernezi o ţară când ţie îţi interzice Curtea Constituională, un Zegrean, să te duci la Bruxelles? Când tu eşti prim-ministru, ai votul Parlamentului", a declarat Antonescu, la Antena 3.


Aceste discuţii ale parlamentarilor USL vin după ce Curtea Constituţională a stabilit că şeful statului este cel care reprezintă România la Consiliul European şi doar acesta îşi poate delega atribuţiile către primul ministru.

Integral în Evenimentul Zilei

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

afara parca Antonescu era primul pe lista chiulangiilor din senat ? Senatul arata clar cat de discretionar alege oamenii: il pune in fruntea sa pe cel mai mare chiulangiu. Mare rusine... E cazul sa mergem la miting joi seara !

3 iulie 2012 19:17

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.