Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fiul unuia dintre regii asfaltului din zona Bacăului, moștenitor al unei averi de aproape 250 de milioane de euro, ar avea probleme în dragoste. Acesta s-ar fi despărțit discret, pe cale amiabilă, de iubita sa, manechin de profesie după ce relația lor s-ar fi răcit. Chiar și așa, separați, cei doi au decis să se ocupe împreună de creșterea fetiței pe care o au.

După o relație care a durat aproape 12 ani, Costeluș Cășuneanu, fiul cel mare al afaceristului Costel Cășuneanu s-ar fi despărțit de iubita lui, Ana Maria Popa, susține cancan.ro. Se pare că relațiile dintre cei doi s-ar fi răcit în ultima vreme și, astfel, au decis să o apuce pe drumuri separate. Despărțirea s-ar fi produs în cel mai mare secret, pe cale amiabilă, de dragul fiicei lor, Maria Timeea, de a cărei educație au decis să se ocupe în egală măsură.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.