Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Vestea că Ioana și Ilie Năstase vor divorța a surprins pe toată lumea, dar mai ales pe apropiații lor. Acum, cei doi se pregătesc de separare, însă bruneta este focusata și pe alte activități, precum clinica medicală pe care vrea sa o deschidă.

Pe 4 mai, Click! anunța, în exclusivitate, că Ioana Simion și Ilie Năstase divorțează după doar un an de mariaj. Iată că această cumpănă din viața ei nu a destabilizat-o pe Ioana, ba din contră, e foarte motivată. "Îmi doresc ca anul acesta să deschid clinica medicală. Am rămas un pic în stand by din cauza pandemiei. Suntem în punctul de a aduce aparatura, însă motorașele abia se pornesc, ca să zic așa. Dacă nu erau aceste interdicții și acest virus, situația era mult mai avansată, iar acum puteam să avem pacienți, dar din păcate planurile ne-au fost date peste cap", ne-a spus Ioana.

Ioana a valorificat timpul pentru ea, a avut mai mult grijă de trup și de spirit, cum îi place Ioanei să spună. Și chiar se vede, pentru că la vârsta ei, de 43 de ani, arată trăznet. Sexoasa constănțeancă ne-a spus cum își menține formele.

Integral pe Click!


Alte articole pe același subiect


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.