Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, că Parlamentul şi Guvernul îi pot revoca pe judecătorii Curţii Constituţionale, potrivit Realitatea.net.

"Parlamentul, Guvernul împreună pot să îi revoce pe jdecătorii CCR. Dacă nu, această ţară nu poate fi guvernată pentru că nu putem vorbi de suspendarea lui Traian Băsescu, de suspendarea Robertei Anastase. În actuala ei compenenţă, CCR este o ruşine. Vă pot argumenta asta prin câteva decizii atât de străvezii partizane şi probabil comandate pe care le-a dat CCR. Cum să guvernezi o ţară când ţie îţi interzice Curtea Constituională, un Zegrean, să te duci la Bruxelles? Când tu eşti prim-ministru, ai votul Parlamentului", a declarat Antonescu.

Integral pe România LiberăComentarii

luthe CUM SA GUVERNEZI O TARA,CAND UNII JUDECATORI VANDUTI ITI PUN BETE IN ROATE?Cum sa guvernezi o tara,cand LEPRA PORTOCALIE S-A INTINS PESTE TOT-SEFI LA DNA.PARCHETUL GENERAL,LA SERVICII,LA CAMERA SI SENAT?..Toti acesti tradatori si jefuitori de neam TEBUIE DE URGENTA INDEPARTAT!SE VA AJUNGE LA METASTAZA DACA NU OPERA CANGRENA PORTOCALIE ACUM!...JOS CU EI TOTI,BASESTI,COCOSI,VIDENI,UDRENI,...SI TOT NEAMUL LOR NEADORMIT(INCA)!

3 iulie 2012 17:47

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.