Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Începe procesul crimelor din Caracal! La Tribunalul Olt are loc primul termen în dosarul în care Gheorghe Dincă este acuzat de uciderea Luizei Melencu și a Alexandrei Măceșanu. Dincă a fost trimis în judecată la începutul anului de procurorii DIICOT, dar starea de urgență a amânat debutul procesului, informează Realitatea PLUS.

Avocatul familiei Melencu susține, în continuare, la patru luni de la trimiterea în judecată a dosarului, că fetele nu sunt moarte și că există neconcordanțe mari la dosar.

"Rechizitoriul e mai mult decat o fabulatie. Aceasta colectie nemaiintalita de abuzuri, ilegalitati. Este un semnal de alarma daca un judecator accepta ceea ce este acolo (in dosar -n.r.). E un dezastru! Avem trimisa in judecata o persoana pentru o fapta care nu exista. Daca nu dovedesti moartea cuiva, cum poti sa pedepsesti pe cineva? Luiza, legal, nu este decedata", a afirmat Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, la Realitatea Plus.

Integral pe Realitatea.netComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.