Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Pe data de 25 martie, se desfășura o acțiune în mai multe județe a procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1. Atunci au fost confiscate mai mult de 10.000 de teste, pe motiv că nu ar fi conforme, că nu ar avea avizul celor de la ministerul Sănătății.

Dosarul însă a fost mutat de la Parchetul Judecătoriei Sectorului 1 la Parchetul Tribunalului București și a fost clasat. Testele au fost restituite, în condițiile în care judecătorii au hotărât că sunt conforme.

După numai câteva zile, persoanele de la care au fost confiscate testele, au depus plângere penală împotriva procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, la secția pentru Investigarea Magistraților. Acolo a fost deshis un dosar de cercetare penală pe numele a doi procurori care au fost puși sub urmările penală pentru zădărnicirea combaterii bolilor și pentru abuz în serviciu.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.