Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

De duminică, circulaţia în intersecţia Răzoare va suferi modificări substanţiale. Actuala stradă Răzoare va fi închisă doi ani, iar accesul auto se va face pe o nouă arteră cu cinci benzi.

Strada Răzoare, care leagă Şos. Pandurilor de rondul de la Răzoare, va fi mutată câteva zeci de metri, spre Bd. Geniului. Pe această nouă arteră, care are cinci benzi, se va circula în sens unic, dinspre Drumul Taberei spre Şos. Pandurilor.

Tot în sens unic şi pe cinci benzi se va circula şi pe Şos. Pandurilor, între strada nou creată şi Bd. Geniului. De asemenea, pe Bd. Geniului se va circula în sens unic, de la intersecţia cu Şos. Pandurilor la rondul Răzoare.

În zonă se execută săpături pentru Magistrala a V-a de metrou. Click! vă spune mai jos cum intraţi în intersecţie, în funcţie de zona din care veniţi cu maşina.

Dinspre Drumul Taberei şi Bd. Timişoara: ocoliţi pastila centrală din intersecţie (Piaţa Danny Huwe), intraţi pe strada nou creată, iar de aici intraţi pe Şos. Pandurilor.

Dinspre str. Progresului: faceţi dreapta, intraţi în rond, apoi pe strada nou creată, de unde aveţi acces la Şos. Panduri. Pentru Drumul Taberei şi Bd. Timişoara: rond - strada nouă - Şos. Pandurilor-Bd. Geniului.

Dinspre str. Dr. Bagdasar: pentru a ajunge în Drumul Taberei, Bd. Timişoara şi Progresului urmaţi ruta: Şos. Pandurilor - Bd. Geniului - pastila centrală.

Dinspre Şos. Grozăveşti şi Bd. Iuliu Maniu: acces prin Bd. Geniului. La Piaţa Danny Huwe puteţi vira dreapta pentru direcţiile Drumul Taberei, Bd. Timişoara şi str. Progresului.

Integral pe Click!Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.