Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

”Vreau să dau o veste bună. Avem, pe modul de transport aerian posibilitatea de a realiza acele chartere pentru muncitorii sezon, și mai avem acele trenuri speciale, 6 realizate deja, spre și dinspre Austria. Prin reglementările introduse în HG adoptată publicată azi în Monitorul Oficial, dăm posibilitatea operatorilor de transport internațional de persoane să realizeze aceste curse din România către toate statele de destinație (unde doresc să ajungă cetățenii români) și invers.

Am menținut măsura suspendării transportului internațional de persoane cu câteva excepții. Excepțiile sunt condiționate de îndeplinirea cumulativ a trei condiții. În primul rând, operatorul care dorește să realizeze acel transport trebuie să se asigure că cetățenii care doresc să călătorească înspre Spania, Franța, Germania, au contract de muncă valabil în țara de destinație, respectiv au și drept de ședere valabil.

Integral pe Realitatea.netComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.