Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) "Iuliu Haţieganu" din Cluj-Napoca a organizat online, în premieră, un examen de admitere simulat.

"Universitatea de Medicină şi Farmacie 'Iuliu Haţieganu' a organizat, în data de 16 mai, cea de-a XI-a ediţie a examenului de simulare a admiterii. Anul acesta concursul s-a adaptat cerinţelor impuse de contextul epidemiologic actual şi s-a desfăşurat în premieră online, pe platforma Hypertalk Education. La concurs s-au prezentat 1.482 candidaţi interesaţi de profesiile din domeniul sănătate", se arată într-un comunicat al UMF.

La Asistenţă Medicală Generală au fost obţinute trei note de 10.

"În data de 17 mai a fost afişată clasificarea finală a candidaţilor, după analiza contestaţiilor. Clasificarea a fost realizată pe programe de studiu. La programul de studiu Asistenţă Medicală Generală au fost obţinute trei note maxime. La programul de studiu Medicină şi Medicină Dentară, nota maximă obţinută a fost de 9,91", se mai arată în comunicat.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.